Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan fiúval akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan fiúval akinek nincs jogsija?

Figyelt kérdés

Én 23 éves lány vagyok, a srác 22.

A barátnőim csesztetnek hogy hogy tudok ilyen fiúval ismerkedni, tök gáz hogy én cipelem stb.

Egyébként próbálkozott vele de 3x megbukott kreszen és feladta.

Engem egyáltalán nem zavar hogy nincs jogsija csak érdekel hogy kinek mi a véleménye, ti járnátok ilyen fiúval?

2023. szept. 8. 18:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező! Végülis te most valamiféle megerősítést vársz? Az a bibi,hogy aki átélte a hátrányait, vagy átlátja,az azt mondja,hogy szívás lesz, és hiába véded. Akinek meg nincs jogsija, és hasonló lúzer, az meg azt fogja mondani,hogy nem baj, meg nyomja a negatívot a többire

Illetve nekem gyanús,hogy nem először kérdezted már ezt.

2023. szept. 8. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem:

a) Ne a barátnőid döntsék el, kivel leszel párkapcsolatban.

b) Ha a családban egyik szülőnek van jogosítványa, úgy simán fel lehet nevelni a gyerekeket. (Persze úgy is, ha egyiknek sincs, de az azért tényleg nehézkes.)

c) Az huszadrangú kérdés, hogy közös programoknál ki vezet. Nem a középkorban élünk, amikor a lovag a menyecskét a lován vitte magával.

d) Ha jól értem, háromszor bukott meg, és nem a gyakorlati vizsgán, hanem a KRESZ-vizsgán. Na, ez viszont gáz. Ahhoz nem kell érzék, csak meg kell tanulni. Nem világos, hogy ennyire link fickó, vagy ennyire buta vagy hogyan sikerült ezt összehoznia.

Mindent összevetve: ha neked így jó, akkor legyél vele. Ha viszont komolyodna a kapcsolat, és úgy figyeled, hogy egy életen át jó társad lenne-e, felelősségteljes, komoly férj és apa lenne-e, akkor vedd számításba, hogy ezt a nem túl nehéz vizsgát, amit sok 8 általánost végzett ember is letesz, ő háromszori próbálkozásra is képtelen volt.

2023. szept. 8. 20:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. 20 éves koromban leszerettem volna tenni a jogsit, de bekoltoztem a belvárosba(BP). Aki ismeri tudja, ha ott laksz és dolgozol, sulizol totál felesleges a kocsi így a jogsit is eltoltam. Mikor osszehazasodtam a barátommal akkor tettem le, mert gyereket akartunk és elkoltoztunk.
2023. szept. 8. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:

#12 vagyok, csak most olvastam a többi kommentedet, kérdező.

Tehát tanulási nehézségei voltak.

Akkor alapvetően azt kell nézned, hogy ez zavar-e.

Nyilván nem csak egyetemet végzett emberekre van szükség, mert akkor ki söpörné pl. az utcákat. Ha te elfogadod, hogy ő ilyen szellemi képességű, vagyis ehhez mért életpályát fog befutni, viszont jólelkű, tisztességes ember, akkor simán működhet hosszú távon is a kapcsolat.

2023. szept. 8. 20:21
 15/21 anonim ***** válasza:
20%
"tanulási nehézségei voltak" = lusta volt tanulni, inkább nyomkodta a telefonját, vagy bulizott minthogy tanuljon,vagy ő is azok közé tartozik aki nem megértve akarja megtanulni a kreszt, hanem csak a jó válaszokat bemagolni, na úgy meg nem fog menni,mert mindig van olyan kérdés vizsgán,ami nincs az eTitanban
2023. szept. 8. 20:37
 16/21 anonim ***** válasza:

"Erről nem tehet"

Dehogynem.

2023. szept. 10. 07:42
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Neked honnan van kocsira pénzed 23 évesen?
2023. szept. 10. 08:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Onnan hogy 4 éve dolgozok.
2023. szept. 10. 09:13
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
18: hát akkor további jó munkát, mert a benzinár nem fog csökkenni. A fizetésed értéke viszont biztosan...:D
2023. szept. 10. 09:28
 20/21 A kérdező kommentje:
?? Nem értem ezt a gúnyos megjegyzést, nem vág földhöz az az összeg amit eltankolok egy hónapban.
2023. szept. 10. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!