Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak jobb szívük van mint a nőknek?
25
Az agresszivitásnak nincs köze a jósághoz.
Ez jó ember is lehet agresszív ha sarokba szorítják és meg kell védenie magát.
A tesztoszteronnak csupán ekkor van szerepe.
Persze ha egy egyén hülye is akkor nem tudja az agresszivitását kordában tartani.
#26 Nem, nem csak ekkor van szerepe.Alapvetően jellemző a férfiakra(a nőkhöz képest) a kockázatkereső, veszélykereső magatartás.Sokkal jellemzőbb a férfiakra mindenféle deviáns viselkedés, törvényszegés, szabályszegés.Ennek mind mind a tesztoszteron az oka.
Nem tudom, te tartottál-e már háziállatokat, én macskás vagyok.Azt is tapasztalatból tudom, hogy a lány macskák általában félénkebbek, simulékonyabbak, mint a kan macskák.Nekem volt mindenféle macskám, ott is alapvetően a fiú macskákat nehezebb volt kordában tartani, mint a lányokat.
Ez minden állatnál, az embereknél is így van.
27
Oké, de ez a jellemről nem árul el sokat, max gyakrabban sodorják magukat veszélybe.
#28-nak
Sajnos nem csak magukat, hanem másokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!