Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi akar lenni ez? Többre vágyik mint csak szex?
Figyelt kérdés
A csajjal kb szex kapcsolatban vagyunk jelenleg, bár úgy érzem hogy több alakul közöttünk. Nincsenek amúgy szabályok megbeszélve, randiztunk, aztán már ez az 5. alkalom hogy szexeltünk, egyszer nála voltunk, a többinél nálam. Ma megkérdezte mikor szex után rajtam feküdt, hogy elszívunk-e egy cigit, mert ő nagyon ki szeretné próbálni milyen a szex utáni cigi és beszélgetés. Mind a ketten dohányzunk amúgy, de erre még sosem gondoltam. És amúgy tök fasza volt, mivel magas a korlát az erkélyen nálam, ha ülünk be sem látnak, szóval igen alulöltözve ültünk ott kint, rajta csak a pólóm volt, rajtam meg egy gatya, és az ölemben ült, az egész megint felizgatott, és mikor ezt észrevette, kérdezte, hogy szeretem-e a reggeli szexet. Mondtam, hogy még nem éjszakázott nálam lány, mert még nem volt olyan kapcsolatom. Erre megkérdezte, hogy itt alhat-e, mert holnap úgysem dolgozik egyikünk sem, és a reggeli szexet is kipróbálhatjuk, aztán csináltatunk reggelit. Szóval most épp zuhanyzik, és itt fog aludni. Szerintetek ez azt jelenti, hogy ez akár még kapcsolat is lehet? Nagyon kezdem őt megkedvelni, szóval szuper lenne. 22F2023. szept. 2. 00:33
2/3 anonim válasza:
1 es jo buta vagy.. A kerdezo erotikus tortenet iro, de meg mindig nem az igazi mert levagtam hogy ki talalt tortenet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!