Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok esélyt egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen srácnak? 23L

Figyelt kérdés

Egy helyen dolgozunk, már régóta nézegettük egymást, kb. 4 hónapja beszélünk messengeren. Mindenki lebeszélt róla hogy hagyjam mert buta, de ez arra vezethető vissza hogy olyan gyerekkora volt amilyet senkinek nem kívánnék (a szülei nagyon durván verték, apukája majdnem megölte az anyukáját, rossz nevelőszülőkhöz került stb…).

Tényleg nem ő a legélesebb kés a fiókban de nagyon jólelkű, kedves fiú. Volt szó arról hogy találkozzunk, de lemondta mert izgult. Szerinte én túl szép vagyok hozzá. Hiába mondtam hogy ezt felejtse el, nem tudtam rábeszélni hogy találkozzunk. Azóta nem erőltettem a témát, de mindig keres, ugyanúgy beszélgetünk messengeren. Nem akarom hagyni mert nagyon kedvelem, de félek hogy így nincs jövője ennek a dolognak. Szerintetek hagyjam vagy várjak míg készen áll találkozni?

2023. szept. 1. 20:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat.

Tegnap ő mondta hogy találkozzunk ma, erre egész nap még csak fel sem lép messengerre…inkább hagyom.:(

2023. szept. 2. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
hát igen, jobban jársz buborék
2023. szept. 2. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

11. Csalódás, pofára esés, pofon, sírás, csalódás, csalódás.

Ezek várnak rád egy ilyen fiú mellett.

2023. szept. 3. 10:52
 14/14 anonim válasza:

Pont azok a férfiak a legkegyetlenebbek a nőkkel akiknek totál elkényeztetett, gazdag életük volt és mindig mindent megkaptak.

Az összes nő ennek a típusú (10-20%) férfinak kínálja fel magát újra és újra, persze mindig pofára esnek de ez nem gátolja meg őket abban hogy maguknak és kollektíve is megidealizálják.

Lehet belőle nagyon jó kapcsolat szerintem, csak lassan kell haladni és mindkettőtöknek beletenni a munkát. Gyorsan tud javulni valakinek a hangulata, érzelmi állapota és minden más paramétere az életben ha kapcsolati téren előrelép.

2023. szept. 5. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!