Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El menjek vele?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött hogy bekövetett egy helyes korom beli fiú, én vissza követtem. Helyes fiú de nem olyan mint mikor szerelmes leszel valakibe első látásra. Szóval írt nekem hogy szia mizu.. De minden fiú így indít! Utána még napokig beszéltünk kérdezgetett felőlem. Aztán megkérdezte hogy nem-e talàlkozunk valahol. Az a baj nekem ez lenne az első kapcsolatom és félek így rögtön találkozni.. Akár mit csinálhatna velem ilyen világot élünk.. Vagy csak én gondolom túl?
Valakivel volt már ehhez hasonló? Az a baj tapasztalatlan is vagyok és nem tudom hogy mi a szándéka velem hogy csak szexre kellek vagy tényleg kapcsolat?! 🤔
2023. aug. 31. 12:22
11/12 A kérdező kommentje:
#10 igaz
2023. aug. 31. 22:12
12/12 anonim válasza:
10-es: vagyok. Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy ez a gondolatmenet, ahogy leírtam, ez így neked nem jutott eszedbe? Hogy ha nem nyilvános helyre hív, akkor egyszerűen nem mész el, amúgy meg miért ne találkozhatnál vele? Vagy mi miatt aggódtál? Biztos elég érett vagy már ahhoz, hogy ismerkedj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!