Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan 30 év körüli nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30 év körüli nő aki szeret romantikus leveleket kapni személyesen ?

Figyelt kérdés
Van 1 jó ismerősöm akivel levelezek személyesen,de kezd eldurvulni a helyzet.Az lehetséges ,hogy az írásképem és a szóhasználatom miatt jövök be neki ?

2023. aug. 24. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy személyesen leveleztek?
2023. aug. 24. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy "eldurvulni"? 🤣
2023. aug. 24. 16:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Van párja és velem smárolt már tegnap,a munkahelyen adom neki a levelet, és Ő visszaír. Egy cégnél dolgozunk, de külön részlegen. 36F vok, a lány 30
2023. aug. 24. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:
9 éve ugyanazzal van... Eleinte semmi nem volt, de elkezdtünk levelezni. Mert 1 apróságot levélben magyaráztam el neki és visszaírt rá. Így kezdődött.
2023. aug. 24. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez gáz. Leírtad, hogy van párja, akkor minek folytatod? Nekem biztos nem esne jól a párja helyében, ha tudnám, hogy irogattok.
2023. aug. 24. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is feltétlen az írásképed, de a szóhasználatod biztos be jön nála, vagy csak egyszerűen tőled megkapja azt a figyelmet, kedvességet amit otthon nem. Te élvezed ezt? - ha igen, akkor használd ki a lehetőséget, feltéve ha te is társra vágysz (de számolj a kockázattal, ha mégsem téged választ), de ha csak barátként tekintesz rá, akkor azt mielőbb közöld vele, mert ha átléptek egy ponton, akkor már lőttek a barátságnak.
2023. aug. 24. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra vigyázz hogy az írás megmarad, ha mondjuk a párja kissé kiakadna rajta.
2023. aug. 24. 20:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Titokban tartjuk az egészet,és titokban adjuk át a levelet is.Nem tudom mit akarok, de energiával tölt el az egész. Nagyon régen volt barátnőm vagy kalandom.
2023. aug. 25. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!