Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, melyik férfit tekintitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, melyik férfit tekintitek életképesebbnek?

Figyelt kérdés

A leírás alapján melyik a talpraesettebb potenciális társ?

Az egyetlen közös pont a két férfiban az, hogy mind a kettő nulláról kezdte az életet, a szülők nem sokat segítettek a felnevelésen túl.

1. Szerelő-karbantartó munkája van átlagnál valamivel jobb fizetéssel, de nem nagy szám. Ezermester, ha valami elromlik, megszereli otthon, az autójában is. Nehéz dolgokat könnyen felhordja. Ha nem bír egyedül vele, sok hasonló haverjával kölcsönösen segítenek egymásnak. Erős testfelépítésű, ha meg kell védeni, akkor kész megvédeni bárki ellen.

2. Intellektuális típus, irodai munkája van. Az előzőnél sokkal jobban tud gyűjteni a saját leendő lakására, egyrészt mert jobban keres, másrészt mert jobb stratégiái vannak az élete építésében. Ha elromlik valami, megszerelni nem tudja, de pénzért tud hívni valakit, aki megoldja a problémát. Nem erős testfelépítésű, konfliktushelyzetben nem tud akkora fizikai biztonságot nyújtani, mint a másik, viszont helyette szóban jobban ki tud jönni a szituációkból.

2023. aug. 20. 11:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

És mi van velem aki tud szerelni erős test felépítésem van és ráadásul irodába dolgozok? Jól keresk és mérnökként nem vagy talán annyira 0 IQ közeli.

És több ilyen munka társam van a laborban akik mind a kettő előnyös tulajdonságait tudják?

És mind egyedül vagyunk ez a durva xd.

2023. aug. 20. 15:37
 12/25 anonim ***** válasza:
33%

"akikkel Dunát lehet rekeszteni"

Valakinek itt ez a mániája. Egyszer sem kellett megvédeni, ha meg megkéne, akkor a támadó akkor fog kötözködni, ha többen vannak, nem egyedül. Szóval sokra mész vele.

Én az elsővel soha nem jönnék össze.

2023. aug. 20. 18:02
 13/25 anonim ***** válasza:
49%
Egy ezermester előember vs egy intellektuális értelmiségi. Na vajon melyiket válasszam... Nyilván a második.
2023. aug. 21. 14:32
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Akkor is ha az ezermester multimilliomos és egy 6 szobás 2 szintes 200nm házban él, míg az intellektuális hajléktalan aluljárólakó aki legfeljebb az éjszakai kartondoboz takaróját tudja veled megosztani..?
2023. aug. 21. 15:37
 15/25 anonim ***** válasza:
32%

#11 te vagy a nyertes mert király az életed és még egyik nőstény sem tette tönkre 😀

Kár lenne itt elcseszni.😀

2023. aug. 21. 15:53
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Miért is lenne az ezermester előember?Sehol nem írta ezt a kérdező.
2023. aug. 21. 15:57
 17/25 anonim ***** válasza:
14: általában az ezermesterek nem szoktak multimilliomosok lenni, de ezesetben egyiket se választanám.
2023. aug. 21. 16:39
 18/25 anonim ***** válasza:

16: nem dél afrikában élünk hogy bárki elől meg kelljen védenie. Nincs ilyen jellegű szituáció, vagy ha van is 100 000re ha egy eset jut. Viszont ha kész lenne leállni bárkivel verekedni mint valami majom az sok mindent elárul róla. Ráadásul pl egy zsebtolvaj valószínűleg késsel járkál az ellen meg hiába edz heti 4x.

Nekem olyan férfi kell, akivel lehet jövőt tervezni és értelmes ember módjára működik. Az meg ki a szart érdekel hogy nem tud megszerelni ezt azt, nem házmestert szeretnék hanem férjet. Nekem pl van érzékem az ilyesmikhez, én átvállalnám amit meg tudok csinálni, vagy együtt szerencsétlenkednénk rajta 😉 Vagy hívnánk egy szerelőt. Az élet minden területén jónak lenni nem lehet...

2023. aug. 21. 16:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért erre hegyezed ki az első leírást, hogy fizikailag is meg tud védeni.

Érdekes, a második leírásban sem azon lovagolsz, hogy erre képtelen.

Egyébként én ismerek jó pár férfit, aki tényleg szakmai színvonalon képes elvégezni(önszorgalomból) lakatos és kőműves munkákat, burkolást, festést, kisebb nagyobb szereléseket, jó a műszaki érzéke, ért az autókhoz, motorokhoz, stb.

Itt az volt a kérdésem, hogy egy ilyen ember mégis mitől lenne előember, vagy esetleg buta, tuskó?

Azért, mert nem irodában dolgozik és nem egy tornából felmentett kis gyíkvállú szerencsétlenség?

2023. aug. 21. 20:22
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 Valamint az eredeti kérdés az volt, hogy kit tartasz életképesebbnek.Én életképesebbnek tartok egy jó fizikumú, talpraesett embert, aki önszorgalomból megtanult mondjuk 5 szakmát.Ennyi volt a kérdező kérdése egyébként.
2023. aug. 21. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!