Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, melyik férfit tekintitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, melyik férfit tekintitek életképesebbnek?

Figyelt kérdés

A leírás alapján melyik a talpraesettebb potenciális társ?

Az egyetlen közös pont a két férfiban az, hogy mind a kettő nulláról kezdte az életet, a szülők nem sokat segítettek a felnevelésen túl.

1. Szerelő-karbantartó munkája van átlagnál valamivel jobb fizetéssel, de nem nagy szám. Ezermester, ha valami elromlik, megszereli otthon, az autójában is. Nehéz dolgokat könnyen felhordja. Ha nem bír egyedül vele, sok hasonló haverjával kölcsönösen segítenek egymásnak. Erős testfelépítésű, ha meg kell védeni, akkor kész megvédeni bárki ellen.

2. Intellektuális típus, irodai munkája van. Az előzőnél sokkal jobban tud gyűjteni a saját leendő lakására, egyrészt mert jobban keres, másrészt mert jobb stratégiái vannak az élete építésében. Ha elromlik valami, megszerelni nem tudja, de pénzért tud hívni valakit, aki megoldja a problémát. Nem erős testfelépítésű, konfliktushelyzetben nem tud akkora fizikai biztonságot nyújtani, mint a másik, viszont helyette szóban jobban ki tud jönni a szituációkból.

2023. aug. 20. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Az első
A második
33 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
71%
Első mindenképp.
2023. aug. 20. 11:45
 2/25 anonim ***** válasza:
62%

Az életképességet én arra értem, mikor valaki a mindennapi életben, gyakorlati helyzetben és szélsőségesebb szituációkban is megállja a helyét.Ezalapján egyértelműen az első életképesebb.

A második csak egy mesterséges, irodai környezetben tudja megállni a helyét.

2023. aug. 20. 11:50
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is az első.
2023. aug. 20. 11:54
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Az izmos első.
2023. aug. 20. 12:18
 5/25 anonim ***** válasza:
47%
A második. Én is ilyen vagyk, ő illene hozzám. Az elsővel nem sok mindent tudnék kezdeni.
2023. aug. 20. 12:19
 6/25 anonim ***** válasza:
15%
Egy öreg és gazdag emberhez kell nőül menni, de egy fiatal sportolótól kell teherbe esni.. :P
2023. aug. 20. 12:23
 7/25 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is inkább az első. A második valahogy túl kocka. Az első az megél a jég hátán is, a második meg csak ha van pénze. A pénz meg ugye sokszor csak átmeneti állapot, lehet jövő héten megszűnik a munkahelye, és akkor mihez kezd? Jobb az aki fel tudja magát találni a nehéz helyzetekben is, és nem másoktól függ.

Egyébként Párom pont e kettő keveréke, a jég hátán is megél, de a műszaki dolgokhoz abszolút nem ért. Múltkor pl nekem kellett összerakni, meg beüzemelni a nyomtatót, pedig nem volt bonyolult, csak egy ilyen kis otthoni.

De ha kiraknák az erdő közepére simán életben maradna.

2023. aug. 20. 12:41
 8/25 anonim ***** válasza:
45%

Ha ezt 20-25 évesektől kérdeznéd meg én egy deákot rá mernék rakni, hogy a 2-es nyer.

Fölötte meg 1-es kicsivel.

2023. aug. 20. 12:42
 9/25 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez baromi fura kérdés, szerintem a legtöbb nő nem ez alapján ítél.

A fizikai erő baromira mindegy, hacsak nem éltek olyan sittes környéken, ahol ököljog van, de ez meg baromira felejtős szerintem minden normális embernek, nemtől független.

Én pl nőként simán összerakom a flatpack bútort, de ez a 7 éve tartó kapcsolatomban baromira nem releváns.

A párom meg háromszor munkahelyet váltott mióta ismerem, és ameddig megoldjuk az anyagiakat, igazából mindegy mivel foglalkozik.

Az volt a fontos, hogy hasonló értékeink legyenek, tetsszen a bőre illata, hogy figyelmes, hogy lehet vele mindenről beszélgetni, hogy megbízunk egymásban, hogy van közös érdeklődési körünk, hogy összeegyeztethető az életmódunk.

Ezek amiket említesz, csak extrák, de önmagukban nem tesznek senkit vonzzóbbá vagy kevésbé érdekessé.

2023. aug. 20. 14:05
 10/25 anonim ***** válasza:
51%
Elég gettóba lakhattok ha ennyire fontos az erős testfelépítés….
2023. aug. 20. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!