Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel egy ideje ismerkedünk,még nem tudtunk találkozni. Mindig valami közbejött. Legutóbb meg volt beszélve hogy találkozunk de előző nap írt hogy kereste az exe hogy terhes. Azt írta hogy szerinte csak kamu,vissza akarja csak őt szerezni de ki kell derítenie hogy igaz e. Ez egy hete történt. Azóta nem írt nekem hogy "mi van ", hogy kiderített e valamit. Írtam neki, nem tudom hogy olvasta e de még nem válaszolt. Mit gondoltok? Nagyon szeretnék vele találkozni. Volt már ismerkedés alatt hogy"eltűnt", nem írt egy darabig. Múltkor kérdeztem, azt írta azért nem írt mert messze lakok (60 km, van kocsija). Gondolom azért se írt mert nem tudtuk, "nehéz " összehozni a találkozót. Pl mert van 2gyerekem. De "meggyőztem róla hogy nem nehéz, mással is találkoztam már aki abban a városban lakik ahol ő. Komolynak tűnt, beszéltünk videóval is mielőtt írt neki az exe. Úgy szeretnék vele találkozni. Tényleg komolynak tűnt de megint közbejött valami. Írhatna valamit.
2023. aug. 19. 09:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nem lesz semmi, hülyére vesz óriásian.

Más 300 km-t megtesz randizni!

2023. aug. 19. 09:35
 2/23 A kérdező kommentje:
Sajnos többször is nem jött össze a találkozó, emiatt is csalódott volt ő is biztos. Írta is múltkor hogy nem lehet összehozni. Írtam neki hogy lehet.
2023. aug. 19. 09:40
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg komolynak tűnt.."

Na jó, itt felnevettem, ne haragudj.

Ne légy már ennyire naiv! Egyértelmű, hogy hülyére vesz, Te meg észre sem veszed.

20 évesen én is estem ilyen hibába, azóta rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, jót és rosszat egyaránt.

Ha van egy kis tartásod, nem futsz egy ilyen nyomorék után...

2023. aug. 19. 09:41
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire bena lekoptato dumát meg nem hallottam. Ha meg igaz, akkor is menekülj, ha egy ilyen ex can a háttérben, akinek első szóra ugrik bármilyen hülyeség esetén. Amúgy arra nem gondoltál, hogy ha az ex terhes, az azt jelentené, hogy kB 1-2 hónapja meg szexeltek? Az ilyen szinten kizárólag ok.
2023. aug. 19. 09:50
 5/23 anonim ***** válasza:

Hozzám 230 km-ről is ideutazott a pasi. És autó nélkül. Az már más lap, hogy csak tényleg pasi maradt. Sajnos képtelen voltam azt hazudni, hogy csapot-papot hátrahagyva azonnal egy szinte ismeretlenhez költözöm. Ezért nem voltam jó parti a számára. De ezt nem mondta a szemembe, hanem másnak, aki ezt elújságolta nekem. Ő csak simán felszívódott. De hónapokkal később azért írásban bevallotta.

Szerintem téged is hülyére vesz az ürge.

2023. aug. 19. 10:04
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

"előző nap írt hogy kereste az exe hogy terhes"

Na, ilyet se hallottam még kifogásként! Találékony a kis szélhámos!

Aztán miért kell neki pont a randi néhány órája a detektív munkához? Derítse ki előtte vagy utána.

Idefigyelj, ha találkozni akarna, akkor megkérdezné, melyik délután tudod megoldani, hogy más vigyázzon a gyerekekre és aznap odautazna minden teketória nélkül.

Majd lesz ilyen is, ezt meg küldd el a fenébe.

2023. aug. 19. 10:30
 7/23 A kérdező kommentje:

Ezt írta egy hete:

Ameddig ez nem tiszta addig nem akarok semmit senkitől..hátha igaz.

2023. aug. 19. 11:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, és mikor dugott utoljára az exével? A szakítás előtti napon? És melegváltás volt, hogy másnap már veled ismerkedett?

Ha ez komoly lenne a nő részéről, akkor a menstruációja kimaradásakor tesztet vásárolt volna és amint van eredménye, azonnal szólt volna a férfinak. És egy döglődő kapcsolatban már szex se nagyon szokott lenni.

Akkora kamukirály a fickó, mint egy ház.

Két gyereked van, ne legyél már ilyen naiv és átverhető! Legalább az ő érdekükben legyél kicsit óvatosabb és ne dőlj be minden szélhámosnak!

2023. aug. 19. 12:05
 9/23 anonim ***** válasza:
Ha tiszta, ha nem, én már nem bíznék meg benne. Túl sok volt előtte is a kifogás.
2023. aug. 19. 12:06
 10/23 A kérdező kommentje:
Nekem se 3 hónapja volt kapcsolatom, kb 1 hónapja lett vége valakivel. Mivel nem beszéltünk egy ideig, keresgéltem. Lehet hogy aznap csinálta a nő a tesztet,nem tudhatjuk. Lehet nem sokáig volt vele mert megcsalta a nő. Vagy ki tudja miért lett vége.
2023. aug. 19. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!