Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha folyton a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha folyton a szexuális szokásaimról kérdez csak?

Figyelt kérdés

Kb. semmi másról nem beszélgetünk, csak a szexről. Mit szeretek, miért szeretem, mit csinálnék vele, miket próbálnék ki...

És nem vagyok prűd, sőt, elég nyitottnak gondolom magam szexuális téren, de még csak nem is találkoztunk kettesben (baráti társaságból ismerem, de mindig csak másokkal együtt találkoztunk).

Mondtam már neki, hogy néha azt érzem, hogy nem is én érdeklem, magam miatt, csak izgatja, hogy bevállalós vagyok szex terén. Mert semmit nem tudok róla, nem tudom, mit csinál szabadidejében, mi a kedvenc filmje stb.

Szerinte én rosszul gondolom, egyszerűen csak nem szokott másoknak megnyílni... De azt meg már fejből tudom, hogy miket próbálna ki a szexben, amik "extrábbak".

És volt szó arról, hogy találkozunk, gondoltam, elmegyünk valamerre, eszünk egy sütit, sétálunk stb. Erre mondja, hogy akkor majd átjönne estefelé és hogy ha már elsőre vadulni szeretnék, őt az sem zavarja... Mikor mondtam, hogy nekem az annyira nem randi, hogy átjön, akkor közölte, hogy lehetetlen nekem megfelelni és hogy semmi nem jó.

Szívesen ismerkednék vele, de a szexhez, intimebb dolgokhoz számomra bizalom kell, nem elég az, hogy tetszik, meg jól néz ki.

2023. aug. 17. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy csak a szexre megy. Az én volt munkatársam is ilyen volt, de ő nem is titkolta. Más témánk nem is nagyon adódott. Nem véletlenül nem lett az egészből semmi.
2023. aug. 17. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem komolyban gondolkodik, csak meg akar fektetni. Ne add magad oda, derüljön ki hogy tényleg érdekled-e. És a legfontosabb hogy legalább erőltesse már meg magát érte, de még annyi sincs benne hogy legalább színlelje az érdeklődést. 😅
2023. aug. 17. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak szexelni akar, de ez egyértelmű
2023. aug. 17. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne ismerkedj vele. Nem érdekled őt, mint ember, személyiség, lehetséges társ, hanem csak a szex ígérete izgatja. Márpedig az, hogy hajlandó vagy vele órákat, napokat beszélgetni ilyen témáról kvázi ismeretlenül... szerintem már meg van róla győződve, hogy ez részedről is oké és mindegy, hogy mi mást mondtál még, azt nem hallja meg és nem is fogja. Tipikusan az, akinek az 500. "nem" sem lesz elég és akkor is a te hibád lesz, hogy nem szálltál ki előbb, pedig ő szegény mennyi időt és energiát beléd ölt. És nem leszel ettől valami hazug prűd álszent, hogy nem szexkapcsolatot keresel. Bele akartok látni valakit a másikba, de nem egyezik a kép a valósággal.
2023. aug. 17. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

És mégis mi az, ami vonz benne?

Mert csak olyat írtál, ami egyenként is red flag, nemhogy együtt az összes...

2023. aug. 17. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jól összeilletek, én az első szex témánál leállítom, a másodiknál tiltom.
2023. aug. 17. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mást akartok. Ő szexet, de kapcsolatot. Ennek tudatában menj bele. És ha a végén otthagy, nem lettél átverve. Teljesem nyilvánvalóvá tette mire hajt már az elején.
2023. aug. 17. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ha neked ennyi elég, hogy valaki megfogjon, egészségedre.

Mások azért szeretik, ha tudnak beszélgetni is órákig bármiről.

Nem csak szex, szex, szex.

Egy majom 100x értelmesebb ennél.

2023. aug. 17. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!