Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan aludjak ott egy fiúnál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan aludjak ott egy fiúnál, ha a szüleim nem engedik?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel ismerkedek. Beszéltük, hogy ott aludhatnék nála, de fix nem engednék a szüleim. Pedig 20 éves vagyok...
2023. aug. 16. 23:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk menj el dolgozni es koltozz el.
2023. aug. 16. 23:44
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk 20 évesen én nem kértem senkitől semmire engedélyt már… és elzavartam a halál faszára, aki bele akart bármibe kotnyeleskedni.
2023. aug. 16. 23:52
 3/20 anonim ***** válasza:
Ha jól átgondoltad, akkor cselekedj belátásod szerint. Azt nem tudod mondani, hogy egy barátodhoz mész vagy kirándulni mentek? Úgy, hogy az illetőt (akiben megbízol) beavatod és megkéred, hogy falazzon neked.
2023. aug. 17. 00:28
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem igazan szeretnék ilyeneket, előbb-utóbb kiderülne.
2023. aug. 17. 00:37
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem akarsz hazudni, akkor milyen választ vársz? Alapból miért viselkednek úgy veled a szüleid, mint egy kisgyerekkel?
2023. aug. 17. 01:15
 6/20 A kérdező kommentje:

Ez jó kérdés. Igazából próbálnak engem a helyes úton tartani, ne feküdjek össze mindenkivel első találkozón és ilyenek. Meg hát van sok debil ember.

Részben megértem a szüleimet, de jó lenne néha egy két ilyesmi.

2023. aug. 17. 02:10
 7/20 A kérdező kommentje:
Valami ötletet, hogy hogyan tudatosítsam bennük, hogy már felnőtt vagyok, tudom mit csinálok és nem kell annyira félteni.
2023. aug. 17. 02:21
 8/20 anonim ***** válasza:

Beszélgess a szüleiddel! Például ne azzal nyiss, hogy ott akarsz aludni. Előbb mondjuk avasd be őket, hogy van egy fiú, akivel X ideje alakul valami, és úgy néz ki, hogy komoly is lehet. Lehet, hogy nem ártana előbb bemutatni otthon. Aztán egyszerűen kérdezz rá, hogy ő aludjon ott vagy te aludj inkább nála. Ha ő egyedül él, akkor ezt nyugodtan említsd meg, és tedd hozzá, hogy ideje lenne több időt nála töltened, hogy jobban megismerjétek egymást.

A leírás alapján abból balhé lesz, ha pár napos ismeretség után ottalszol csak úgy. Pont rá is erősítesz a félelmeikre.

2023. aug. 17. 04:20
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
Gyerek vagy !! Felnottek dolgoznak es kulon elnek! Baratoddal cucvolj ossze.
2023. aug. 17. 04:20
 10/20 anonim ***** válasza:
15%
Nem szabad bűnben élni. Először a házasság, után jöhet minden más...:DDDD
2023. aug. 17. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!