Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Erotikus webshopban dolgozok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus webshopban dolgozok, ahol csomagokat készítek össze kiszállításra, ez ciki?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, férfi.

Interneten próbálgatok ismerkedni, sokszor kérdés, hogy mit dolgozok, nem szoktam mást állítani, sajnos a végzettségem alacsony és mindig fizikai munkát végeztem.

Fél éve kerültem egy nagyobb webshop központi raktárában, ahol ilyen csomagokat készítek össze.

Amikor elmesélem általában meghökkennek az emberek és utána nem nagyon írnak.

Ennyire kellemetlen ez a nőknek vagy inkább a fizetésem miatt nem imponáló?

2023. aug. 14. 13:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Írogatás alatt nem kell elmondani, hol dolgozol pontosan. Ha még nem is találkoztatok, sajnos tapasztalat alapján hiheti sok csaj, hogy kamuzol és direkt keversz a témába pajzán-szaftos témákat. Erről majd randizásokon érdemes beszélni pontosabban, vagy ha rákérdez konkrétan, addig elég annyit elmondani, hogy raktáros vagy vagy csomagösszekészítő.
2023. aug. 14. 17:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Csak a fő kérdésre válaszolv:

Nem ciki.

2023. aug. 14. 17:04
 23/23 anonim ***** válasza:
nagyker áron tudnál nekem guminőt hozni?
2023. aug. 25. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!