Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Milyen típusú pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Milyen típusú pasik jönnek be nektek, és milyeneket kerültök el nagy ívben?

Figyelt kérdés

2023. aug. 12. 16:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Khm, nem biztos, hogy ugyanazon típusrendszerekben gondolkodunk, drága kérdező. Sorold fel a te általad ismert típusokat az egyeztetés végett.
2023. aug. 12. 16:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát külső, és belső leírás elég. :)
2023. aug. 12. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Általában a laza, liberális felfogású, kedves és művelt férfiak jönnekbe. Azok, akik ugyan céltudatosak, azért nem veszik olyan vészesen komolyan magukat.

Nagy ívben elkerülöm azokat a férfiakat, akik elképesztően fontosnak és nagyszerűnek hiszik magukat. Nem kedvelem a konzervatív felfogású embereket (nőket sem), habár én hiszek istenben, egy ponton túl irritálnak a túlzottan vallásos fazonok.

Hát kb így.

2023. aug. 12. 16:23
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
#2: oké, a nagy semmiért a nagy semmi jár cserébe. #1-es voltam.
2023. aug. 12. 16:37
 5/13 anonim ***** válasza:
6%

Csak a tökéletes külsejű tipikus szepfiu, aki tiszteli a nőt

Minden mástól hányok

2023. aug. 12. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
#5: ne fáraszd magad, a pipáid száma elárul, incelke.
2023. aug. 12. 16:39
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
#5: mellesleg ez a "tipikus szépfiú" megfogalmazás nőtől sohasem hangozna el, mert ők nem kívülállóként tekintenek magukra. Már ha egyáltalán elégséges az elmekapacitásod ennek megértésére, incelke.
2023. aug. 12. 16:40
 8/13 Sunshinedoll ***** válasza:
66%

Külsőre a jóképű, szakállas pasik jönnek be, a mediterrán típus, de amúgy annyira nem válogatok, lényeg, hogy jóképű legyen, számomra vonzó és ne nézzen ki mellettem úgy, mintha az öcsém lenne.

Belsőre én a dominánsabb pasikat szeretem, akik mellett gondolkodnom se kell semmin, mert mindent megtervez, elintéz, mindenről gondoskodik. Nem 50-50-ezik, udvarias, humoros, önismeretből jeles, céltudatos, empatikus, kedves, udvarias, figyelmes, magabiztos, nekem az is vonzó, ha kicsit arrogáns, de olyan viccesen, önirónikusan.

Nem szeretem az ilyen "mihez van kedved" típusúakat, akire egy bevásárlást se mer az ember rábízni. Nem bírom az ellenszenves arrogáns, okoskodó, tudálékos pasikat, akik nem tudják, mikor kell befogni és állandóan azt villogtatja, hogy ő mennyire okos(kodó). Nem tudok mit kezdeni a fellengző ateistákkal, akik nem hisznek semmiben sem, alig van az ilyenekben érzelmi mélység. Akik állandóan anyagi javakkal akarnak felvágni, akik lekicsinylően beszélnek velem, az érdeklődési körömről, a nőkről, amblokk másokról, illetve másokkal, akik nem adnak jattot a pincérnek, és akik bunkók a taxissal.

2023. aug. 12. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:
5%

#5: mellesleg ez a "tipikus szépfiú" megfogalmazás nőtől sohasem hangozna el, mert ők nem kívülállóként tekintenek magukra.

Ezt az értelmes emberek nem értik meg, valóban. Mivel egy szemmáknyi értelme nincs.

Írj rám akkor a felhasználónevemért és megláthatod hogy nő vagyok e.

Te vagy az incel ha ennyire feldühít hogy a nőknek mindig is a tipikus szépfiúk jöttek be

2023. aug. 12. 19:22
 10/13 anonim ***** válasza:

A régimódi jól szocializált férfiakat kedvelem akik nem nézik semmibe a nőket.

Az inceleket kerülöm, akiknek nincs tapasztalatuk nagyon nőkkel, talán szeretnének de ott lapul bennük egy régóta sarjadzó nőgyűlölet, okolás a sikertelenségük miatt, amivel nem szívesen találnám szembe magam.

2023. aug. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!