Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök a csajnak vagy csak én gondolom ezt túl?
A területen ahol melózok van egy új csajszi,szép arcú,pici,formás,aranyos csaj,igaz nálam legalább 10-11 évvel fiatalabb és van pasija.
Viszont érdekes módon viselkedik mivel gyakran úgy érzem mintha flörtölni próbálna velem,ha odajön akkor szinte zavarba ejtően is közel húzódik hozzám,közel hajol,bökdös az ujjával meg hasonló dolgok:D
Nem tudom hogy civilbe más pasikkal is viselkedik hasonlóan vagy csak velem ilyen de kicsit úgy érzem mintha bejönnék neki.
Mit gondoltok erről?
Nyilván ha valóban bejönnék neki nem hiszem hogy akarnék tőle bármit mivel van pasija meg egy helyen is dolgozunk.
Számítana neked ha így lenne kérdező?
Majd szerinted pont egy gyakorin vergődő szerencsecsomagért fogja dobni a párkapcsolatát?
Ennyire nem lehetsz naiv!
Nyilván nem csak érdekel:)
És mi az hogy vergődő?:D
Max te vergődsz ahogy látom:)
Amúgy meg nem csodálkoznék ha dobná a tejfölös szájú kisgyereket.
Előbb utóbb minden csaj rájön hogy férfi kell neki és nem egy gyerek:P:)
Reménykedj csak kérdező
Én inkább örömmel maradok vergődni semmint utánozzalak a buta hozzáállásoddal
Szerintem figyelemhiànyos a kislàny.
Ezt valszeg a nyàlcsorgatàssal pótolja.
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor nem mindegy?
De egyébként itt a válaszaidból lesüt, hogy rohadtul kellene neked az a kislány, csak nem értem miért kamuztál a kérdésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!