Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furcsa dolgai vannak a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa dolgai vannak a nőnek akivel randizom??

Figyelt kérdés

Alakul egy kapcsolat köztem és egy nő között, aki nagyon tetszik, egyre jobban megkedvelem, várom a találkozásokat. Szeretek vele lenni, okos, kedves, nagyon jó humora van. Úgy látom ő is szívesen van velem, ő is szokott engem keresni, szóval minden szuper lenne, ha nem lennének nagyon furcsa dolgai.

Például éppen gondolkozok, hogy melyik filmet nézhetnénk meg, erre megszólal, hogy megnézzük az Oppenheimert? Vagy épp megkérdezném, hogy hogy alakul a beosztása jövő héten, erre mondja magától, hogy fog dolgozni. Már túl sokszor volt ilyen. Vagy este épp írkálunk egymásnak messengeren és már majdnem kérdezem tőle, hogy vacsorázott-e már, amikor azonnal írja, hogy na gyorsan megvacsizik, majd ír nemsokára. Néha magától odaadja azt a tárgyat pl. toll, amiért épp csak elindultam és egy szóval se mondtam, hogy tényleg az kell.

Volt, hogy beszélgettünk és hirtelen elhallgatott, pár másodperc múlva pedig csörögni kezdett a telefonja. Sétálgatunk a városban, hirtelen megemlít csak úgy egy közös ismerőst, beszélgetünk róla. Majd az az ismerős hirtelen ott jön velünk szemben, pl pont kijött a boltból. Ez is többször volt.

Soha nem voltam spirituális. Ezekre is logikus magyarázatot keresek mindig, ami a "csak egyszerű véletlen". De feltűnően sokszor vannak ilyen furcsa dolgai. Senkinek se merem ezt felhozni, neki meg pláne nem, ezért kérdezek itt. Ti jártatok már így? Folytatnátok vele? Úgy érzem nagyon jól meglennénk de ezek bizarr dolgok. Most próbáltam mind összeszedni fejben de biztos van még amit majd leírok még ha eszembe jut.

30 körüliek vagyunk mindketten.

2023. aug. 10. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Boszorkány.

Amúgy én is hasonló vagyok. Nem hiszem h különösen fura lenne.

2023. aug. 10. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, csak túlságosan kiszámítható vagy. Egyértelműen ő az okosabb.
2023. aug. 10. 16:46
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Szóval akkor most problémát generálsz,mert nincs...🤔
2023. aug. 10. 17:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Dehogyis, nem akartam hogy úgy tűnjön, hogy problémát generálok a semmiből... De értitek, több ilyen szituáció után libabőrös lettem majdnem, próbáltam magamban megmagyarázni de ennyiszer? Már arra is gondoltam, hogy megbolondultam. Már a tekintete se semmi, mintha belém látna de lehet ezt már én képzelem mindezek után 😅
2023. aug. 10. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tényleg az van, hogy túlságosan kiszámíthatató vagy.
2023. aug. 10. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!