Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan állíthatja magáról azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állíthatja magáról azt egy nő, hogy igényes, mikor tele van tetoválásokkal a teste?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint ez is az igénytelenség egyik formája.
2023. aug. 9. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Én bírom az ilyen embereket, mint te, akik a saját meggyőződésüket rá akarják erőszakolni a világra. :D Semmi igénytelenség nincs a tetoválásban, sőt, az elkészültét követően nagyon sok, de utána is elég sok odafigyelést igény a tetoválás, valószínűleg többet foglalkozik a bőrével, mint te.

De szíved joga úgy dönteni, hogy a tetovált nők nem tetszik. Ez tök oké. Nincs vele semmi baj. De attól, hogy neked nem tetszenek még nem igénytelenek.

2023. aug. 10. 08:17
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Tudod, mi a különbség a tetovált és a nem tetovált ember közt?

A tetovált nem vergődik azon, hogy neked nincs.

2023. aug. 10. 09:05
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Nincsen szerintem a preferenciával semmi gond, de sosem értettem a férfiaknál, hogy ahelyett, hogy kussban keresnének olyan nőt, aki tetszik nekik, hangosan elkezdenek vegzálni minden olyan nőt, aki nem olyan, ami neki kell. Ennek amúgy van értelme, azon kívül, hogy halál unintelligensnek tűntök tőle?
2023. aug. 10. 10:15
 14/18 anonim ***** válasza:
11%
Már miért ne mondhatná el a véleményét? Nem vegzált senkit. Inkább te tűnsz unintelligensnek, jobb lett volna ha te maradsz kussban.
2023. aug. 10. 10:42
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:
60%

A véleménynyilvánítás az, amikor valamiről megkérdeznek és válaszolok, vagy egy társalgásban ha feljön egy téma, akkor ahhoz hozzájárulok.

Másokat igénytelennek hívni, meg passzív-agresszív kérdéseket kiírni mert léteznek emberek, urambocsá' nők, akik nem esnek bele abba a preferált kategóriába, ami neki tetszik, az vegzálás és unintelligens dolog.

2023. aug. 10. 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:
30%

Frászt. Ha nekem nem tetszik a kékre festett haj, ezt bármikor kinyílváníthatom, akkor is ha nem kérdeztek. Ráadásul ez egy ilyen oldal, erre jött létre. Csak annyi furcsasága van, hogy kérdés formájában lehet feltenni a mondanivalót, ezért egy kérdőjelet kell tenni a mondat végére. Ezért jönnek ki ilyen furcsaságok, hogy "Egyedül vagyok?"

"Véleményem szerint ez is az igénytelenség egyik formája" Ezt írta a kérdező. Mi ezzel a gond. Sajnos a szólásszabadság ilyen. Tűrnöd kell a másik véleményét akkor is, ha neked ez kellemetlen.

2023. aug. 10. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Keress nem tetováltat. A tetovált nők le se szarják, hogy tetszenek e neked
2023. aug. 10. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy észrevettem, a tetkós csajok, ha eufemizmussal akarok élni, a szexben bevállalósabbak.
2023. aug. 10. 16:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!