Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek házas lehet? Tagadja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek házas lehet? Tagadja?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy férfival és eddig úgy tudtam, elvált ember évek óta egyedül él. Ezzel nem is lenne probléma, de a furcsaság akkor kezdődött, amikor megláttam a kezét. Látszott a gyűrű helye a gyűrűs ujján, mert picit vastagabb ujjai vannak. Tisztán látható volt a gyűrű formája. Teljesen ledöbbentem amikor megláttam, persze mindent tagadott…

Azon gondolkodom, h megszakítok vele minden kapcsolatot

Vélemények?

2023. aug. 4. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát azonnal nem tűnik el a gyűrű helye ahol viselted, de ha időszakonként nem elérhető, vagy mondjuk este egyáltalán, akkor biztos, hogy neje van...
2023. aug. 4. 12:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Mindig elérhető, sokáig szoktunk beszélgetni esténként

Viszont nem hiszem el, h évek után sem múlt el neki a gyűrű helye az ujján

Konkrétan úgy nézett ki mintha frissen vette volna le…

2023. aug. 4. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor házas még mindig, pattintsd le!
2023. aug. 4. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem csak jegygyűrű létezik am!

Ettől függetlenül nagyobb az esélye, hogy hazudik

2023. aug. 4. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Az összes információ egy gyűrűnyom? Még nem láttad az otthonát?
2023. aug. 4. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig elérhető, sokáig szoktunk beszélgetni esténként"

AZt lehet a zasszony mellet is, míg fürdik, filmet néz, vagy azt mondja dolgozik, közben irogat. Semmit nem jelent. Vagy kimegy cigizni. A lehetőségek tárháza végtelen.

Vagy néha éjszakás az asszony.

2023. aug. 4. 13:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Interneten ismerkedtünk meg, első találkozás volt és láttam a gyűrű helyét az ujján :)

Nem hiszem, h találkozom vele többet. Valószínűleg nős:)

2023. aug. 4. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
42%
Nős vagyok nem tagadom, de nem hordok gyűrűt. Hazahozni viszont nem tudlak. Hiába van 2 saját lakásom, oda sem vihetlek. Azért nem mondok le havi 150k-ról, hogy oda néha felvihessek valakit. Ha haza tud vinni akkor vagy egyedülálló vagy kőgazdag.
2023. aug. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!