Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akiket csaptak be online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket csaptak be online ismerkedés során, milyen figyelmeztető jelek vannak?

Figyelt kérdés
Honnan tudod, hogy nem átverés és tényleg érdeklődik valaki? Vagy honnan tudod, hogy átverés?
2023. aug. 3. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehonnan. Majd akkor tudod meg, mikor már átvertek.
2023. aug. 3. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha azon kapod magad, hogy pénzt utalsz valakinek, akit még sosem láttál élőben, akkor szinte biztos, hogy éppen átvernek.
2023. aug. 3. 18:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
túl nagy érdeklődés, túl tökéletes az egész, majd hirtelen pénzt kér, úgy hogy a találkozót kerüli.
2023. aug. 3. 18:33
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Apró részletekre is figyelni kell.

Esetemben egy fénykép buktatta le a csajt. Azon belül egy natúr ártatlan nyakláncmedál. Onnan világos volt, hogy kamuzik. Bele mentem a játékba, és folytattam mintha semmi ne eset volna le. Közben néha célozgattam, de kimagyarázta. Idővel önszántából küldött több intim fotót is magáról, majd végül kiborítottam a bilit. Vőlegényének,(az is volt😁) családnak, barátoknak, egyetemi dékánnak.

Lett kalamajka rendesen.

Ne, de nem én kezdtem.🤣🤣🤣

2023. aug. 3. 18:46
 5/11 A kérdező kommentje:

Teljesen idegen az illető számomra. Eddig semmi extra nem történt, írogatunk. De én sosem ismerkedtem még így. És valójában ez számomra olyan hihetetlen lenne, ha ebből valami komoly lehetne. Annyi csalást hallani.. Nem igazán bízom ebben, eddig ezért is nem próbálkoztam így.

Skype-on beszélgetünk (írunk) abból gondolom nem lehet baj...

2023. aug. 3. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Legyél figyelmes.

Ennyit tudok tanácsolni. Ne csak azt nézd ami szem előtt van, hanem láss a dolgok mögé. Ha kamus, előbb-utóbb hibázik. Vedd észre, ha így történik. Nem mindenkinek vannak hátsó szándékai, esetleg unalom űzés gyanánt beszélget veled.

2023. aug. 3. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Mióta beszélgettek? Szóba került már a találkozás?
2023. aug. 3. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért gyanakszol, hogy esetleg árverés? Mi a gyanús?
2023. aug. 3. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A személyes találkozóhoz való hozzáállása a döntő, minél hamarabb annál jobb!
2023. aug. 3. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Húzza a személyes találkozást,mert korban,vagy kinézetben nem az,akinek adja magát.

Nem tud délután,este,vagy hétvégeken telefonálni. Tuti,hogy családos,vagy párja van.

"kérne egy apró szívességet "

Nálam ez pl az volt,hogy fizessem be az egyik csekkjét,fizetéskor megadja.

Vagy azonnal lakáson akarna találkozni.Ez a legveszélyesebb !

2023. aug. 4. 06:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!