Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan szoktatok kezdeményezni ha tetszik egy férfi?
#8 Ez egészen abszurd.Nekem mesélés alapján nem tetszett még soha senki.Ezt hogy kell elképzelni?
Utcán még soha nem láttam úgy senkit, hogy annyira megtetszene, hogy ne bírjam ki, ha soha többet nem látom.:D
Úgy sem jártam még soha, hogy megtetszik valaki, aki rám sem néz.Minimum párszor beszélgetnünk is kell ahhoz, hogy igazán tetszeni tudjon valaki.
11: "Ezt hogy kell elképzelni?"
Mondjuk járok egy egyetemre, ahol van 14 000 hallgató. Járok a kórusba, átjárok minden karra hallgatni, ami tetszik. Mellette járok különórákra, más egyetemekre, szórakozóhelyekre, egyetemi vetélkedőkre.
Előbb-utóbb nem tudok olyan helyre menni, ahol nem akad 3-4 máshonnan már ismert ember. Pacsizunk, váltunk néhány mondatot. Közös dolgokról. Sztorizunk. Szóba kerülnek közös, látásból ismert emberek is, ki hol mit csinált, mit mondott.
Látom a szereplését, fellépését vagy egyetemi előadását, együtt tornázunk vagy baletton látom, stb.
Van, aki reggel mindig együtt utazik valakivel és úgy tetszik meg neki, vagy könyvtárban tetszik meg valaki.
Én osztálytársaimba is voltam beleszeretve.
Oviban is folyton szerelmes voltam, és a legtöbb ember el se hitte nekem, hogy valaki 12-13 éves kora előtt érdeklődik a másik nem után.
(Vagy az orvosa, ügyintézője, vagy a pincér, üzlettárs... Akkor is valahogy át kell lépni a hivatalos kereteket mutatni kell, hogy máshogy is érdekel... sose fog eszébe jutni, napi több száz emberek kontaktusba jön a munkájában.)
Én több mint 3 év után kezdeményeztem :)
1 cégnél de másik városban dolgoztunk és hetente párszor találkoztunk, 3 évig csak kerülgettük egymást, aztán meguntam és egy sima egyszerű "ha végzel nem lenne kedved beülni valahová vacsizni?"
Nem tudom, hogy ezt meg merném e tenni egy idegen személynél akit először látok.
Szóval egész biztos, hogy ha szimpatikus is csak sokadik látásra kezdeményeznék és csak az után ha már valahogy köszönőviszonyba kerültünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!