Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra nem természetes ez?
Ez legyen a Te gondod. Nem kötelező. De sokaknak - én is mindig ilyen voltam - nincs más lehetősége. Minden páromat, kivétel nélkül, a neten ismertem meg. Nincs baráti társaság, férfi munkahelyem van és idegen nőket sem szólítgatok le.
Online legalább, ha tetsziket nyomunk egymásra, akkor minimum egyértelmű, hogy kép vagy bemutatkozó alapján szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Szóval idegen neked vagy sem, ez egy életképes dolog azoknak, akik nem sík ostobák szociálisan.
Jellemzően azoknak nem jó egyáltalán, akik nem tudnak értelmesen, kulturáltan kommunikálni és/vagy van valami beütésük.
Meg persze nem mindegy milyen emberek keresnek társat a közeledben.
De még mindig az az egész szépsége, hogy ez csak egy lehetőség. Nem kötelező.
#7 pl nem bír értelmesen fogalmazni, összetett mondatokban kommunikálni, rögtön a farkát mutogatja, stb stb
Szóval akik nyomik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!