Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam egy fiúval. Beszélgettünk, jól elvoltunk, és szemeztünk is. Most mi van vele? Megfutamodott?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval. Beszélgettünk, jól elvoltunk, és szemeztünk is. Megtaláltam iwiwen, de nem voltam benne biztos hogy ő-e az és ezért írtam neki iwiwen egy levelet. Válaszolt, hogy igen, ő az és pontosan tudja, ki vagyok, látott már sokszor és ezek után volt pár levélváltás, és elkérte az msn-címem, hogy felvesz. Meg is adtam neki, elolvasta a levelet, de nem vett fel msn-en. Gondoltam, csak sietett és nem volt rá ideje. Küldtem minden ismerősömnek egy levelet, hogy megváltozott a telefonszámom, és ezt is elolvasta, szóval már emlékeztettem rá, hogy a világon vagyok, de még mindig nem vett fel, pedig a levelekben nagyon kedvesen írt, mindenki szerint tuti, hogy ha nem is több, tetszem neki. Akkor miért nem vesz fel? Egyszerűen csak ilyen szinten már megfutamodott? Segítsetek légyszi :( Folyamatosan rá gondolok és ezen gondolkozok. :(2008. dec. 31. 15:40
1/2 anonim 

válasza:

Kérd el te az MSN-címét és vedd fel te. Írj neki ott. Ha nem reagál, felejtsd el.
2/2 anonim 

válasza:

Nemtudja, hogy mit csináljon, hogy most járjon veled vagy ne járjon. A másik h lehetséges h megfutamodott, beparázott hogy most mi lesz vele.
Ahogy az előttem író is írta, kérd el az MSN címét, és ott írj neki. Ha nem reagál keress valaki mást, vannak még más pasik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!