Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A meddőséget "kell" közölni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meddőséget "kell" közölni? Mikor érdemes?

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok, abban a korban amikor az emberek családot alapítanak. Érthető módon ez ismerkedésnél elég kényes téma, sok férfi szeretne gyerekeket, és mikor szóba kerül a téma, akkor lehet probléma, hogy én erre nem vagyok képes, amit megértek, és nyilván jobb mihamarabb tisztázni, ha ez kizáró ok. Az örökbefogadással kapcsolatban vannak fenntartásaim, a "hozott" gyerek számomra nem probléma, de nem célom minden áron családot alapítani.

Nyilván kicsit kényes, eléggé intim és fontos téma, nem írnám ki egyből a profilomra, de kb mikor érdemes megemlíteni?

2023. júl. 23. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Megértem, hogy baromi kellemetlen és rossz de én azt gondolom, hogy az első, maximum a második randin érdemes elmondani. Mert ha a második jól alakul és lenne harmadik, az persze nem jelent rögtön házasságot, de ott már lehet sejteni, hogy érdekled a másikat és nem érdemes egymás idejét húzni ha nem egyeztek.
2023. júl. 23. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
első randi végén
2023. júl. 23. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként simán elképzelhető, hogy még teherbe tudnál esni.A meddőség az nincs kőbevésve.Petsze, csak ha te is szeretnél gyereket.

Ha jól tudom, akkor Várkonyi Andrea is pont így volt, hogy azt hitte meddő, aztán csak lett egy kislánya.Számtalan ilyen eset van.

2023. júl. 23. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Elején. Én nem akarok gyereket, azonnal mondom.
2023. júl. 24. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első randin. De ez hülyeség, hogy kényes téma, mert a "nem meddők" is az elején szokták tisztázni. Attól, hogy egyikük se meddő, még nem jelenti azt, hogy mindketten akarnak gyereket, vagy kb.ugyanakkor, vagy kb.ugynannyit. Szóval a pasinak, akivel találkozol ugyanúgy érdeke ezt tisztázni, mert bárhogy is vélekedik, ő is tudni akarja, hogy a másik fél mit gondol a kérdésről, mert fölöslegesen ő se akarja húzni az idejét egy eleve halálraítélt kapcsolatban, mert más az elképzelés. Mármint, ha komoly kapcsolatot akar. Ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
2023. júl. 24. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Első pár randin, de legkésőbb akkor, amikor fogamzásgátlásról van szó. Tehát jóval szex előtt.
2023. júl. 24. 07:23
 7/8 anonim ***** válasza:

De azért vannak szép számmal olyan férfiak is akik nem akarnak gyereket, mint ahogy én sem!

31F

2023. júl. 24. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha előkerül a gyerektéma
2023. júl. 24. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!