Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz így elhívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz így elhívni egy csajt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy nyári táborban vagyok és megtetszett egy lány. Ez előtt soha nem láttam, nem is beszéltünk egymással. Gondoltam jó ötlet lenne elhívni egy esti sétára, csak sajnos az a helyzet, hogy nemet mondott. Most eléggé le vagyok lombozva. Lehet, hogy ez a séta ötlet így ismeretlenül túl gyors volt?
2023. júl. 20. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt gyors, ha tetszettél volna neki, igent mondott volna. Fel a fejjel, majd lesz más.
2023. júl. 20. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Én is azt tartom valószínűbbnek hogy nem tetszettél neki, ezért utasított vissza. A leírásod alapján fiatalok vagytok, ne idegeskedj ezen, jön majd más.
2023. júl. 20. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért mondott nemet, mert túl gyors volt. Egyszerűen nem vonzódik hozzád. Nem volt gáz. De most már hagyd.
2023. júl. 20. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Felejtős, keress új kihívást!!!
2023. júl. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!