Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne odamenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne odamenni?

Figyelt kérdés

Volt egy szakításom fél éve kb, feldolgoztam helyre tettem mindent jól vagyok. Szeretnék kialakítani egy új kapcsolatot és mostanában elkezdtem nézelődni nyitott lenni.

Sokszor előfordul hogy a boltban utcán stb ilyen helyeken megtetszik valaki de nem ismerem nem tudom hogy ilyenkor milyen dumával lehetne odamenni hogy jól süljön el. Bárhol ismerkedek laza vagyok ha ad jelet akkor sincs baj de vannak ilyen helyzetek amikor ott van de ismeretlenül nem merek oda menni, pedig jól is elsülhetne valakinek van ebben tapasztalata hogy lehet ezt megugrani??

2023. júl. 17. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
35%
Idegenekkel nehezebb, de érdemes próbálkozni. Sokan örülnének, ha odamennél hozzájuk.
2023. júl. 17. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha magas vagy,bármivel
2023. júl. 17. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, szimpatikusnak tűnsz, lenne kedved meginni egy kávét?

Igen

Mikor lenne jó neked? Váltsunk instát/telszámot:/snapchatet hogy fixáljuk az időpontot? Köszi, akkor holnap 2kor az xy téren. Szép napot byebye

/nem

Oké, ne haragudj a zavarásért, további szép napot!

2023. júl. 17. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!