Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete beszélünk,csak egyszer találkoztunk és hiányzók neki.Letezik?
Pár napja ismerkedtem meg egy 28 éves sráccal,én 22 vagyok.Nagyon egy hullámhosszon voltunk,helyes srác,jól elbeszelgettünk,nagyon meg volt a kémia így megcsókolt.
Beleborzongtam amikor hozzám ért.
Ugye én teljesen random ismertem meg,nem akarok kapcsolatot , ő viszont igen.
Jó vele beszélgetni,néha találkozni ,de mikor írta hogy hianyzok meg hogy azt akarja hogy komoly legyen a dolog rendesen behasitott a mellkasom
Meg hogy "hiányzok" nem hülyeség?
Nem tudom
Jó srác,simán eltudnám vele képzelni később,de már pár nap után "hiányzók" nem fura ez?
De furcsa, nekem 1 nap után nem alakultak ki soha érzelmek.
Valószínűleg meg akar fektetni
Ha nagyon be van gerjedve a srác, es tudja h mit kell mondani naiv kislanyoknak. (no offense).
Csak a romantikus enedre probal hatni ezekkel az elhintett kifejezesekkel. Jo nyilvan fiatalok vagytok, szexelni mindenki is szeret de ilyen rovid időn belül ne kepzelj bele ilyen sokat a dolgokba. Es ha mist jon valaki es azt mondja h bezzeg o 30eve van a parjaval es ugyan így kezdtek, csak azt tudom mondani h gratulalok a boldogsagukhoz de millio esetbol 1 ilyen ha van. Nagyja pedig csak atveres kihasznalas es szedites.
Neked kerdezo a legjobbakat kivanom, de ha teheted probalj meg kicsit esznel maradni meg ha minden vagyad is egy kerdesben leirt filmes lovestory. Egy kalappal :)
Nincsen romantikus enem,alig írok neki kb
Szóval :D nem hat rám ,csak kíváncsi voltam
Találkoztál vele, megvolt a kémia, beleborzongtál az érintésbe.
És persze nem akarsz kalcsolatot.
Teljesen logikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!