Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak! Milyen számotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Milyen számotokra az ideális nő párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Mik azok az elvárások amikkel nekiindultok a társkeresésnek? Mi az amiben tudtok engedni és mi az amiben mindenképpen kötitek az ebet a karóhoz?

2023. júl. 13. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Az előző kérdés alapján?

Szerintem ez továbbra is egy nagyon nehéz dolog amit nem lehet pontosan, minden részletére kimenően meghatározni. Én nem vagyok olyan aki nagy elvárásokkal ülne ennek neki és igazából csak olyan dolgokat szeretnék, ha meglennének a másikban, mint a kedvesség, odaadás, őszintéség, bizalom, intelligencia, elfogadás.. stb Szóval igazából olyan dolgok amit én is nyújtani tudok. (Remélem)

Ha valamit nagyon kell mondani amiből nem engednék azaz, hogy nem szeretnék párkapcsolatot olyan nővel akit butának gondolok. Erre, hogy ezt gondoljam sok félefajta módon adhat okot. Ami igazából a kérdés szempontjából irreleváns, mert más nem biztos, hogy emiatt butának gondolna bárkit.

Ami számomra még ilyen dolog azaz, hogyha a férfiakat nem tekinti érző léleknek és olyan állásponton van, hogy szégyen a gyengeség egy férfinak.

De írhatnék még sok-sok mindent..

Igazából a titok az, hogy előre nincs ideális, mert annak ki kell alakulnia, amihez mindkét fél odaadása szükséges.

2023. júl. 13. 15:11
 2/2 Senior Séf ***** válasza:
Soha nem elvárásokkal indultam csajozni. Csajoztam, aztán ha megfelelt, maradtam egy darabig, ha nem, akkor továbbléptem.
2023. júl. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!