Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedéskor amikor találkoztok először vagy 2.randin akkor mindig nappal találkoztok? Ha mondjuk egyik nap este 7,8kor értek rá akkor inkább másnap délelőtt találkoztok nem este? Mindig nyilvános helyen? A randi végéig?
Én dolgozok, tehát nekem eleve 5-6 előtt nem is jó, úgyhogy úgy jó nekem a randi, hogy este mondjuk 9-ig max, mert utána jövök haza alukálni.
Hétvégén rugalmasabb vagyok, de első randira, hacsak nem annyira szuperül érzem vele magam, hogy gyorsan telik az idő, 3 óránál többet nem nagyon szánok.
Nálam bizisten nem alszik idegen férfi, pláne első randin, és én sem alszom ott másoknál addig, amíg nem vagyok vele komoly kapcsolatban, de legalábbis nem egyeztettük le, hogy másokkal nem randizunk.
És igen, a randi az mindig nyilvános helyen van, én nem megyek házhoz senkihez, illetve én se hívok ide senkit.
Idegen embert a lakasba se engedek fel,meg par talalkozo utan se. Csak mas emberek altal latogatott helyre megyek.
Te nagyon el vagy tevedve,h idegent odahivsz magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!