Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kedveltessem meg magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kedveltessem meg magam vele jobban?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel március óta randizgatunk/beszélünk

Nagyon jóban vagyunk, tényleg chatelünk minden nap (talizni nem megy olyan sűrűn mert kicsit messzebb lakik, de tervezzük mindig a találkát)

Mikor együtt vagyunk sokat nevetünk, szokott bókolni

Lefeküdni nem feküdtünk le mert én nem szeretnék kapcsolaton kívül, amit teljesen tiszteletben tart

Viszont ha nála alszok ágyba hozza a kávét, megcsókol, ha dolgozik a gépen és oda megyek az ölébe húz stb

Nem akarom húzni, csak azért sorolom hogy eltudjátok képzelni miért örlődöm, bocsi

Szóval jó minden, de ő novemberben szakított az exével és még nem áll készen új kapcsolatra

Pedig állítólag már október óta úgy voltak mintha nem is jártak volna egyáltalán, nem volt megviselő a szakítás számára

Azt mondta majd szólni fog ha már készen állna bármire, június elején beszéltünk is erről de nem nagyon nyitott felé...

Nem tudom miért

Tényleg nagyon jól kijövünk, megvan a szimpátia...

Mivel tudnám esetleg mégjobban megkedveltetni magam? Az alap dolgok megvannak, valamiért olyan velem amilyen

De szeretném ha látná bennem a potenciákis barátnőt

Mindenben támogatom, ő is engem, csak ez zavar, hogy kapcsolatot nem akar

(más lány nincs a képben, leírja mindig minden lépését szinte, hangüzeneteket is küld minden este hogy elköszönjön és joéjtot kívánjon, meg amúgy is nap közben

Emellett a barátai is tudnak a létezésemről, nem titkol el vagy valami)

Köszi a segítséget!

Én : 21 L

Ő: 24 F

2023. júl. 10. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy csak megjátssza magát...?! Innen nem tudok távdiagnosztizálni, bocsánat.

Bőven lehetnek tartalékban másik hölgyek nála. Ha a szüleidet kerüli nagy ívben, akkor ez az eset állhat fenn nála.

2023. júl. 10. 00:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem kerüli a szüleimet, még náluk lakom és múltkor mikor itt aludt tök nyugodtan lement apához, beszélgettek nevetgélve

Anyukámnak is bemutatkozott, csak hát úgy hogy "egy jó barátja.."

2023. júl. 10. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
35%

Csak egy tipp: Régi rossz tapasztalatai/sérelmei miatt, nem mer elköteleződni feléd.

Amiket írtál az alapján én nem gondolnám, hogy van neki más, illetve eléggé úgy tűnik, hogy szeret téged. Nem neked kell itt megváltozni, hogy elfogadjon, neki kéne eldöntenie, hogy végre mit akar.

Nagyon nem szoktam az ilyen ötleteket támogatni, de mivel nem hajlandó veled erről rendesen beszélni, ezért talán az lenne a legjobb, ha ultimátumot adnál neki. Vagy összejöttök vagy megszakítjátok a kapcsolatot.

Ha minden úgy van, ahogyan mondod, és a srác tényleg szeret, akkor bele kell mennie a kapcsolatba.

2023. júl. 10. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

"Szóval jó minden, de ő novemberben szakított az exével és még nem áll készen új kapcsolatra"

Kérdező!!!!

Nézz rá a naptárra, július van!

Egy tízéves házasságot is le kéne zárni ennyi idő alatt.

Ez a fickó nem akar veled kapcsolatot. Ha akart volna már összejött volna veled. És ha március óta nem volt szex, vagyis neki erre nem volt igénye, akkor valami zűr van a sráccal:

a) látens meleg;

b) aszexuális;

c) merevedési gondjai vannak;

d) az intimitással vannak problémái.

Attól tartok, az előző kapcsolatának is azért lett vége, mert a fenti okok valamelyike állt fenn.

Nem sok jövőt adnék ennek a "kapcsolatnak". Fiatal vagy, nyisd ki a szemedet és vedd észre a többi férfit is, akik rajtad felejtik a szemüket. Ha flörtölni vagy udvarolni akar valamelyik, ne utasítsd el.

2023. júl. 10. 01:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom nekem gyanús hogy mást kefélget.

Persze jól megvagytok ez oké, de...távkapcsolat.

2023. júl. 10. 06:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el ezt a dolgot. Március óta ismerkedtek. Mennyit akartok csak ismerkedni? Ha ennyi idő után sem jutott el arra a pontra, hogy hivatalosan a párja legyél, akkor szórakozik veled.

És ne azt nézd, hogy te hogyan tudod magad megkedveltetni.

Hanem azt, hogy ő mit tesz azért, amiért neked megéri ebben benne maradnod ?

21 éves vagy, fiatal igen, de nem kell sem naivnak lenned, sem hülyének. Persze, ha nem akarsz komoly kapcsolatot ennyi idősen, akkor nyugodtan maradj benne ebben, csak készülj fel rá, hogy évekig benne fogsz ragadni, közben mennek el melletted az évek, aztán azon kapod magad, hogy elment a fiatalságod és 30 éves korodra olyan lelki sebeid lesznek, hogy az életben nem kaparod össze magad.

2023. júl. 10. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátnak tart, akit megfektetne, ha hagynád de csak barátság extrákkal lenne a kapcsolat kimenetele, több nem, mert sérült a múltban és persze mert él mint a madárka szabadon :megdug akit csak lehet és ugyanazzal a dumával etetti őket, mint téged:

"nem vagyok túl az exen" miközben nagyon is túl van rajta csak most kekszelni akar csak.

2023. júl. 10. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
En no vagyok, de en se tudnam elobb kijelenteni, hogy mi egy par vagyunk, es utana megtudni, milyen szexualis eletet valasztottam.
2023. júl. 11. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!