Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy otthoni "főzős randin" ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy otthoni "főzős randin" ti milyen ételekdt készítettek el szívesen a párotokkal?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 11:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik érdemi választ adtak! 😊

Mi is leginkabb a tésztákat szoktunk elkészíteni ilyenkor, de nálunk még a pizza is gyakori.

Akik szerint ez nem randi vagy szerintük nem élveznék én azért ajánlanám, hogy egyszer probálják ki. Némi borral és egy jó partnerel egyszere lehet romatikus és szórakoztató, és értelem szerűen nem úgy kell egy ilyet elképzelni, mint amikor a vasárnapi ebédhez befog a feleséged krumplit pucolni.

2023. júl. 8. 14:23
 12/24 anonim ***** válasza:
43%
Kipróbáltam, szar.
2023. júl. 8. 14:29
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
Persze ha bebaszcsiztok közben, mindegy, mit csináltok.
2023. júl. 8. 14:29
 14/24 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem eszem meg bármit is csinál akkor minek próbáljam ki? Te örülsz annak ha nem eszik meg amit főzöl?
2023. júl. 8. 16:00
 15/24 A kérdező kommentje:
Rendben szerintetek szar, szerintünk meg nem, ez mindenkinek az ízlés kérdése én csak ajánlotam senkit nem köteleztem rá, hogy akkor mostmár csak így randizthat. Viszont innentől értékelném, hogy ha nem spamelnétek tovább és érdemi válaszok érkeznének a tieitek helyet.
2023. júl. 8. 18:19
 16/24 anonim ***** válasza:
49%
Semmilyet, idegesít, ha körülöttem zsezsegnek a konyhában.
2023. júl. 8. 21:01
 17/24 anonim válasza:
100%

Sushi+ Miso leves

Paneer Butter Masala

Aszalt szilvás, vörösboros karaj

Edible brownie ;)

2023. júl. 8. 21:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjemmel kapcsolatunk hajnalán nagyon gyakran sütöttük-főztünk együtt 😀 a kérdezőhöz hasonlóan, néha befigyelt egy kis bor, a háttérben ment valami film, vagy zene 😊 akkora adag rántott húsokat sem készítettem azóta se senkivel :')
2023. júl. 8. 21:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

itt mindenki milliókat keres és sohasem főz, csak rendel

én csináltam már pörköltet, párolt csirkét zöldségekkel, de az indiai is jó ötlet egy randira

2023. júl. 9. 10:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen, ha mindkét fél gyakorlott a konyhában, randin érdemesebb valami különlegesebb fogást készíteni 😊
2023. júl. 9. 10:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!