Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne megkérdezni, hogy minden rendben köztünk?
Ismerkedek egy lánnyal, aki haza utazott messzire a szüleihez. Bizonytalan vagyok, mert korábban is voltak elfoglaltabb időszakai, amikor kevesebbet beszéltünk és tudom, hogy van egy vizsgája, amire nagyon készül, viszont a hét elején még nagyon aktív volt a beszélgetésekben, korábban már szóba került, hogy meglátogatnám, aminek nagyon örült és végül sikerült is megbeszélni a részleteket. Úgy tűnt, hogy jól alakulnak köztünk a dolgok és bemutatna a szüleinek is, aztán miután mindent le fixáltunk, azóta passzívabb.
Nem tudom, hogy csak a tanulás miatt (amit megértek) vagy esetleg meggondolta volna magát az egész találkozóval vagy a bemutatással kapcsolatban.
Semmiképp ne kérdezd meg...semmi okod ilyenről beszélni. Elmondta hogy dolga van, megbeszéltétek a találkát, a szüleiről is beszélt, min is kéne görcsölni?
Foglald le magad, legyen saját életed. 1-1x rá lehet írni konkrét témával, de nem kell túlhúzni pár üzenetnél tovább.
Keres ha ráér vagy akar beszélni - ha nem akar vagy nincs ideje, akkor nem fog. Foglalkozz mással is. Ha "lelép", lezárja, az nem amiatt lesz mert nem tetted fel neki ezt a befosi kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!