Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a legjobb amit ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb amit ilyenkor tehetek, hogy ne ijesszem el?

Figyelt kérdés
Találkozgattunk egy sráccal, történt egy pár randi, kezdett komolyodni mindkettőnk részéről a dolog. Aztán nem tűnt el, de távolságtartóbb lett, szóval rákérdeztem miért. Azt mondta, kicsit rendbe kell magában raknia a dolgokat, mert nem olyan biztos benne, hogy mit akar. Én sajnos elkezdtem beleszeretni.. Mi a legjobb amit tehetek, ne is keressem, hagyjam őt most? Vagy pont, hogy legyek vele szemben kitartóbb?
2023. júl. 5. 10:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lesz semmi, maximum szex, ha belemész, mert össze van zavarodva, fél, vagy hülyére vesz.
2023. júl. 5. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Ezeket miért a felnőtt párkapcsolatok kategóriában írjátok? Kb 16 éves szint. Ha ennyire link a pasi akkor hagyni kell. Egyértelmű.
2023. júl. 5. 10:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Ja, azt hozzáteszem, hogy már mindketten elég rég óta egyedül vagyok, ő tipikus agglegény életet él, és én is eléggé függetlennek tartom magam, szóval mondhatni mindketten nehezen köteleződünk el. Főleg, hogy mindkettőnkenk egy elég mérgező kapcsolata volt az előző. Az elején nekem is voltak kétségeim, csak ahogy elkezdtem beleszeretni egyre jobban eltűntek..
2023. júl. 5. 10:54
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Írtam, ebből nem lesz semmi, nagyon kicsi az esélye, hogy valami szép alakul ki ebből.

Agglegény csalódásokkal tele, bizalmatlan, akkor miért pont rá pazarlod az időt?

2023. júl. 5. 11:00
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Hagyd!

Semmi esetre sem legyél kitartó, mert azt könnyen érezheti majd tolakodónak.

Ha túllendül a bizonytalanságán, akkor talán lehet ebből valami jó.

2023. júl. 5. 11:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki bizonytalankodik, az nem akar kapcsolatot sosem.
2023. júl. 5. 12:03
 7/13 A kérdező kommentje:

#1 Volt már szex is, szóval…😅

Direkt rá is kérdeztem nála, hogy csak ezt akarta e, mert akkor zárjuk le itt, ő mondta, hogy nem, csak nem biztos még a dolgokba.

#6 Én is bizonytalan voltam, mégis megváltoztak bennem a dolgok. Talán ezért reménykedem, hogy benne is változhat. Sőt, még most is van bennem bizonytalanság a félelem miatt, csak már az érzéseim talán erősebbek.

2023. júl. 5. 12:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd, hogy gondolkodjon. Nem tudhatjuk valójában mit érez, de ha érdekled biztosan keresni fog.

Addig is szerintem kezeld te is úgy, ahogy Ő. Ne alázkodj meg neki, ne caplass utána.

Nehéz, tudom, de utána bánni fogod, hogy mentél utána és erőltetted.

2023. júl. 5. 12:33
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Jajj ez tipikus beeteto kamudumaja azoknak a ferfiaknak,akik csak yzexet akarnak…..

Rengetegszer tapasztaltam.

N

2023. júl. 5. 14:11
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Azért nem hiszem, hogy erről van szó, mert konkrétan rákérdeztem nála, hogy csak azt akar e, mert ha igen, felesleges tovább beszélnünk, volt egy jó esténk és kész, de akkor mondta, hogy nem csak erről van szó.
2023. júl. 5. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!