Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni szeretnék,de még is hogyan?Bővebben lentebb.
Volt egy komoly kapcsolatom ami 8hónapja véget ért.
Ez a kapcsolat 5évig tartott,annyira komolyra fordult,hogy született is belőle egy kislányom aki idén lessz 4éves.
Röviden,miután az ex közölte velem,hogy már semmit nem jelentek,ennek teljesen vége van,egy lezárt ügy és pont.Akkor én valahogy annyira elfogadtam a döntést,hogy vele megszüntettem minden kapcsolatot.Mint ha nem is lett volna soha!
Ki szerettem belőle teljesen,valahogy csak a rossz oldalát látom és valami nagyon nagy fordulatott vett a szivembe a szemembe,hiszen még le feküdni sem akkartam vele,pedig ebben a 8hónapban bizony volt alkalom nem is egyszer,hogy felhozta nekem a témát.Persze nekem nem hogy kapcsolatom,de még alkalmam sem volt úgy nővel lenni,hiszem sok mindent le kellet zárnom/elfogadnom ennyi idő elteltével.Szóval nem vagyok az a tipus aki majd valakit pótol valakivel!
Na de a lényeg,hogy teljesen egyedül állónak érzem magam.
Ezt kifejtve röviden annyit tesz,hogy mivel 5-6évet éltem egy 1nőnek(valóban szerettem őt,egyetlen egy alkolammal nem csaltam meg) így szinte elkezni csajozni olyan,mintha elfelejtettem volna hogyan is kell.
Teljesen kijöttem a gyakorlatból azt érzem. :D Pedig én úgy gondolom,hogy ennyi idő elteltével már igen is egéséges lenne ha elkezdenék ismerkedni,és be potolnám ezt a(kislányomon kivül!)kiesett közel 6évet az életemből.
A kérdés hogyan kezdjek el közeledni egy lányhoz?
Bulizni nem járok,igazából kiszemeltem sincs még.Szóval ha lessz is hogyan közeledjek felé?
25éves férfi
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!