Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imponáló az, ha egy lány régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imponáló az, ha egy lány régi dízel A4-es Audival jár?

Figyelt kérdés

Arra gondolok elsősorban, hogy ez valamilyen szinten tükrözi a személyiségét is.

Ebből látszik az, ő hogy nem az a tipikus lányos lány, hanem egy tökös, belevaló, erős nő.

2023. jún. 30. 01:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ebből az látszik számomra, hogy nem érdekel téged semmi csak te. Normális ember nem vezet autót csak sos helyzetben.
2023. jún. 30. 12:10
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
melóba járni sos helyzet?
2023. jún. 30. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
persze, hogy vitetik magukat, mert a férfiak csak kritizálják a vezetést
2023. jún. 30. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

13 sok ilyen is van.

Nekem becseszne ha valaki belepofázna hogy vezetek...raknám is ki a kocsiból az országút közepén.

2023. jún. 30. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én kis benzines,öreg japán csodám szimplán annyit tükröz,hogy nem volt pénzem zsírújra...😂

Bár aki hasonló hozzám,az látja,hogy szeretem a precizitást,mert a japcsik precízek,ohhh igen.

Mindettől függetlenül ennyiből senki sem mondja meg rólam,hogy imádom a miniszoknyát és a magassarkút,imádok szempillát rebegtetni és nő lenni.A kávét cukor nélkül iszom,a sört meg korsóval...😂😂😂

Viccet félre téve:semmi összefüggés nincs az ég adta világon.Akinek kellesz,azt nem ezért érdekled.

2023. jún. 30. 22:38
 16/18 A kérdező kommentje:

A mentalitást is tükrözi ez, hogy aki vesz egy dízel Audit, az megmutatja a világnak, hogy ő lenni akar valaki, a nagy emberek közé akar tartozni. Ő nem éri be azzal a kevéssel, amit az élettől kapott, hanem harcol azért, hogy több és jobb legyen.

És ezt hívják sokan kompenzálásnak, farokméregetésnek.

Aki meg beéri a benzinessel, az kb beletörődik abba, hogy egy kisember és az is marad.

2023. jún. 30. 23:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát Nekem volt pénzem új kocsira, motorra. Mégse vennék sose dizelest.
2023. jún. 30. 23:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Ohhh,Kérdező,mesélj még...😂😂😂

Látom,te is azon trollok közé tarzozol,akiknek nincs sok fogalmuk a témáról,amellyel provokálják a jónépet...

Megyek is kötélért,szörnyen lúzernek érzem magam a benyás járgányommal!😎

2023. júl. 1. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!