Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponáló az, ha egy lány régi dízel A4-es Audival jár?
Arra gondolok elsősorban, hogy ez valamilyen szinten tükrözi a személyiségét is.
Ebből látszik az, ő hogy nem az a tipikus lányos lány, hanem egy tökös, belevaló, erős nő.
13 sok ilyen is van.
Nekem becseszne ha valaki belepofázna hogy vezetek...raknám is ki a kocsiból az országút közepén.
Az én kis benzines,öreg japán csodám szimplán annyit tükröz,hogy nem volt pénzem zsírújra...😂
Bár aki hasonló hozzám,az látja,hogy szeretem a precizitást,mert a japcsik precízek,ohhh igen.
Mindettől függetlenül ennyiből senki sem mondja meg rólam,hogy imádom a miniszoknyát és a magassarkút,imádok szempillát rebegtetni és nő lenni.A kávét cukor nélkül iszom,a sört meg korsóval...😂😂😂
Viccet félre téve:semmi összefüggés nincs az ég adta világon.Akinek kellesz,azt nem ezért érdekled.
A mentalitást is tükrözi ez, hogy aki vesz egy dízel Audit, az megmutatja a világnak, hogy ő lenni akar valaki, a nagy emberek közé akar tartozni. Ő nem éri be azzal a kevéssel, amit az élettől kapott, hanem harcol azért, hogy több és jobb legyen.
És ezt hívják sokan kompenzálásnak, farokméregetésnek.
Aki meg beéri a benzinessel, az kb beletörődik abba, hogy egy kisember és az is marad.
Ohhh,Kérdező,mesélj még...😂😂😂
Látom,te is azon trollok közé tarzozol,akiknek nincs sok fogalmuk a témáról,amellyel provokálják a jónépet...
Megyek is kötélért,szörnyen lúzernek érzem magam a benyás járgányommal!😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!