Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társadalmilag nem elfogadott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társadalmilag nem elfogadott egy ronda férfi és egy szép nő párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Igyekeznek megtorpedózni azt?
2023. jún. 29. 11:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kik?
2023. jún. 29. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
De, a fordítottja már ritkább, mert a férfiaknak jobban számítanak a külsőségek, a nők meg a lelki dolgokra helyezik a hangsúlyt sokszor. Persze nem minden esetben van így, de egy nőt könnyebb lenyűgözni egy érdekes személyiségnek, ezért van annyi fiatal lány idős férfival, aki sokszor nem is gazdag. (szóval nem anyagi okok miatt)
2023. jún. 29. 12:18
 13/21 anonim ***** válasza:
10, kik? Az ügyintéző? A pizzafutár? Vagy ki?:D
2023. jún. 29. 12:29
 14/21 A kérdező kommentje:

13

A nő mikrokörnyezete.

2023. jún. 29. 12:32
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk abban van némi igazság, hogy sokan az ilyen párokat igyekeznek szétrobbantani, mert nem illik a világképbe, amiben a többség él.

A legrosszabb a leendő/potenciális anyós, aki csak azt feledi el, hogy az ő (volt) férje se épp matyóhímzés. De anno a saját anyja is beleugatott az ő választásába, így ő sokszor nem is tudatosan viszi tovább a dolgot. Pszichológiailag ez nagyon érdekes és szerintem valamilyen szinten vicces dolog.

2023. jún. 29. 12:35
 16/21 anonim ***** válasza:

14, magyarul a barátai, családja?

És ez számodra a társadalom?

2023. jún. 29. 13:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Millió ilyet láttam már, szóval szerintem túl lehet élni...

A fordítottjára viszont nem láttam példát.

2023. jún. 29. 13:31
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen elfogadott csak mindenki lenézi mert tudja, hogy a nőt az anyagi biztonság motiválja. Pont mint a prostikat.
2023. jún. 29. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem érdemes a társadalommal foglalkozni, mert a társadalom - különösen a magyar - mindenkinek csak "jót" akar mindig.
2023. jún. 29. 19:51
 20/21 anonim ***** válasza:

9

Semmi köze ennek a társadalomhoz, hogy a haverok mit csinálnak. AMúgy meg lehet, nem csak a külsejével van baj, hanem egyéb dolgok miatt mondják.

2023. jún. 29. 20:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!