Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól látom a dolgokat? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom a dolgokat? Vagy túl sokmindent várok el?

Figyelt kérdés

Leírom a nézeteim, válaszokat szeretnék tőletek, mert nem hinném hogy ordenáré nagy elvárásom lenne, mégsem találok ilyen Férfit. Szeretném az okát tudni/útbaigazítást hogyan lehetne ezt szépen közölni ismerkedés elején? Hiába közlöm hogy konzervatív vagyok, valamiért mégsem fogják fel.

Helyzet a következő, én sosem utazok f****t vagyis férfihoz szépen fogalmazva, szeretném azt érezni hogy kellek az illetőnek, hogy hajlandó értem olyan lépést tenni amit eleve tudok értékelni, a lovagiasságot. Illetve hogy mielőtt megtenné jó lenne ha randi előtt is keresne telefonon is, akár naponta/kétnaponta már csak azért is hogy felmérjen mennyit érnék neki és én is őt, szándék miatt is, és ha már megtörténik a találka jó lenne ha az alap illedelmességet az üres kézzel nem jövünk-et betartaná, az mindegy hogy virág vagy csoki, csak értitek a szándék miatt is.. ezek olyan egetverő elvárások?

2023. jún. 27. 01:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
10# Mi az hogy mindent? Egy doboz Rafaeló ~1500ft. Nehogy már ez olyan nehezedre essen?
2023. jún. 27. 14:43
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

11, mindent, azaz a csajnak véletlenül se kelljen 20 méternél többet utaznia a randiig.

Amúgy meg pl Raffaello. Jó hogy mondod. Honnan tudhatná a pasi, hogy a csaj pl nem laktózérzékeny és fosik a Rafaellotól? Máris mehet a kukába az ajándék. Ezért tök értelmetlen ismeretlennek ajándékot adni.

2023. jún. 27. 14:56
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

12# Érdeked hogy a csaj ott legyen a randin? Igen. Akkor miért fáj, ha tenni kell érte?

A gesztus számit, akkor is ha ki kell dobnia. Szóval ez megint. Csak kicsinyesség részedről.

2023. jún. 27. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

13, és a csajnak nem érdeke a randi?

De igen. Akkor ő miért ne tegyen bele legalább 30%-ot? Még csak 50%-ot sem mondok, elég 30, a maradék 70 legyen a pasié, csak nézzen már ki úgy, mintha két ember akarná azt a randit..

Az ajándék meg nem kicsinyesség. Mivel akarsz meggyőzni egy nőt, tárgyakkal vagy magaddal? Ha meg a szemétbe dobja amit kap, tényleg semmi értelme az egésznek.

Ennyire aberrált gondolat az, hogy egy párkapcsolatot ketten akarjanak, ketten tegyenek érte, a szeretetnyelveken való beszédet meg meghagynák akkorra, amikor szeretet is van már?

Miért olyan idegen gondolat az, hogy először ismerje meg egymást a két ember és csak azután kezdjenek el kedveskedni egymásnak, miután már kiderült, hogy egyáltalán akarnak egmyástól valamit?

2023. jún. 27. 16:40
 15/17 anonim ***** válasza:
40%

14# Már miért lenne érdeke, ha annyira kicsinyes vagy, hogy egy ~1500ftoa raffaellot sajnálsz tőle?

Nem a tárgy a lényeg hanem a gesztus.

Majd akarni fog ő is tenni a kapcsolatért, hogyha már bizonyítottad hogy van értelme.

De hiába tépem a szám, ha nem akarod akkor ne adj semmit. A te dolgod.

2023. jún. 27. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
#15 eléggé fordítva ülsz a lovon
2023. jún. 27. 21:24
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

15 és akkor majd amikor ő akar tenni érte amikor úgy látja, hogy megéri neki, akkor én hátradőlhetek vag ymi?:D

A nő a párkapcsolat egyik fele. 50%-a. nem több. És nem magasabbrendű. Miért kéne akkor pitizni neki, ha egyszer az már le van tisztázva, hogy randevű van, azaz elvileg mindkét fél érdeklődik a másik iránt és érdekelt abban, hogy jól menjen?

Én értem, hogy kényelmes királykisasszonynak képzelnie magát az embernek, hogy pitizzék körbe, de azért észre kéne venni, hogy sem egy ismerkedés sem egy kapcsolatban nem egészséges ez a fajta egyenlőtlen elosztás. Ha bármelyik félnek tepernie kell, hogy a másik szívességet tegyen a jelenlétével, akkor az alá-fölé rendeltségnek hívják, nem párkapcsolatnak.

2023. jún. 27. 23:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!