Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a szándéka? Fejezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a szándéka? Fejezzem be vele az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akit megismertem társkeresőn. 3 órányira lakik tőlem. Okos, visszafogott, kedves, helyes. Ő kezdeményezte a beszélgetést, ami kezdetben jól ment, aztán döcögött. Elhívtam randira, ami nagyon jól sikerült. Nevetett a vicceimen, bókolt, incselkedett velem, hosszú ideig (6 órán keresztül) tartott a randi. Szimpatikusak voltunk egymásnak, én vonzódtam hozzá, szerintem ő is hozzám. Közös fotót is csináltunk. Nem akartam annyira nyomulni, hogy már az első alkalommal megcsókoljam, csak arcra puszit adtunk egymásnak az elköszönéskor. A randin egy probléma volt, hogy erőltetett volt nagyrészt a beszélgetés, mindketten izgultunk, de nem voltunk igazán egy hullámhosszon, annak ellenére, hogy jól szórakoztunk, sok mindent megtudtunk a másikról. Ettől függetlenül én még akarom folytatni vele, és kérdésemre megírta, hogy ő is. Felvetettem, hogy nagyjából mikor legyen, de erre nem reagált. A randi végén is mondta, jól érezte magát, nem értem, miért negligálta a kérdést. Azóta chaten dumáltunk már többször, de nagyon későn válaszol vagy nézi meg az üzenetem, magától csak egyszer írt, és már jó párszor bocsánatot kért, hogy most épp miért nem tud válaszolni (vizsga, egyéb vendégség) aznap, stb., de láttam tegnap este, hogy be volt jelentkezve a társkeresőre... Ha ír, 5 mondattal letudja a napot kb..., vagy a párbeszéd elhal, mert valahogy nem vagyunk egy síkon.

Egyre jobban fáj ez nekem. Második randira akarnám elhívni, hogy fejlődjön köztünk a kommunikáció. Szerintem bele menne. Mondta azt is az ismerkedés elején, hogy nem gond a távolság.

Nem akarom elengedni, mert más nővel még idáig sem jutottam el, valamiért kötődöm hozzá.

Mit tegyek? Várjak még?

2023. jún. 22. 12:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

8/ Ugyan mi értelme van össze vissza randizgatni? Miért nem lehet egyszerre csak egy személyre koncentrálni?

Ha egyszerre mindenkivel kavarunk, mindig lesz érdekesebb meg újabb. Semmi értelme, mert egyikből sem fig kialakulni semmi komolyabb.

2023. jún. 26. 07:45
 12/17 anonim válasza:
Pedig sajnos ha az ember leragad az ismerkedési fázisban csak egynél, akkor nem veszi észre a jobb lehetőséget, mondom én ezt úgy, hogy lány vagyok, és eddig soha nem én lettem kiválasztva. Már tudom, hogy természetes dolog, és az emberi viszonyokat nem is lehet komolyan venni.
2023. jún. 29. 00:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Na????
2023. júl. 6. 23:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Találkoztunk, éreztem a kémiát, belehajolt 5 cm-re az arcomba, szélesen mosolyogva, mintha csókolózni akarna, célzásokat tett a csókra vagy hogy jó lenne már, ha megtörténne. /pl. mondta, hogy mindegy, melyikünk üvegéből iszunk, nem baj, ha felcseréljük (nem óvakodott a nyálcserétől), egyre közelebb jött, ült hozzám. Erre bepróbálkoztam a csókkal, de nem engedte, csak a fejre puszi sikerült. Nem húzódott félre egyébként. Ezután nem volt semmi gond, jól telt a randi további része. Érintgetett, közben mosolygott. Engem is engedett, hogy megsimogassam néha. Jobban ment a beszélgetés is. Mondta, hogy hát jó lenne, ha újra találkoznánk, jól érezte magát velem. 7,5 óráig tartott a randink. Hazaértem, aztán írtam neki, de nem válaszolt. Megkérdeztem, hogy most akkor mit akar. Erre szabadkozott, hogy nagyon elfoglalt volt. Elhívtam újra. Majd kiderül, erre mit fog reagálni.
2023. júl. 7. 12:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez már a 2. randink volt, ahol megkíséreltem a csókot, a randi közepén. Mondta, neki jobban meg kell ismernie, korábban csalódott, nehezen nyílik meg.
2023. júl. 7. 12:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam: a 2. randin akartam először megcsókolni
2023. júl. 7. 12:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne keress neki mentséget,hogy nem válaszol,nyílván nem kell azonnal,de ha érdekel a másik akkor szakitok rá időt,plusz alig várom,hogy beszéljünk.

Nem lesz ebből semmi,ezt Te is nagyon jól tudod,engedd el!

2023. júl. 7. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!