Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a fenét jelent az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét jelent az, hogy hónapokig udvarolt?

Figyelt kérdés

[link]

itt a cikkben, azt írja, hogy hónapokig udvarolt, mire randira ment a csaj

mi a fenét jelent ez, és hogy kell elképzelni?

elsőre bejött a csávó a nőnek vagy mire kellettek a hónapok?

2023. jún. 19. 17:19
 1/5 A kérdező kommentje:

és ha hónapokig udvarol, a nő hogy viselkedik közben?

milyen jeleket ad?

illetve mitől nem esett bele a zaklató csapdába a csávó?

2023. jún. 19. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Lóf*szt, azt mondta az egyik interjúban, hogy irkaltak, aztán elmentek randizni és ő a hazug nő kérdezett rá, hogy: "Na most akkor megcsókolsz, vagy mi?" :D

Jól van már, kamuzik össze vissza. Na de legyenek boldogak. :D

[link] - 10.34-kor mondja neki, hogy:

'Are you gonna kiss me, or what?' - azelőtt meg az első randit ecsetelik 10.00 perctől tessék, ismerem ezt a videót, mert Dylan miatt lestem olyan 2 hónapja. :D

2023. jún. 19. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
A honaookig udvarlás általában a szex előtti időszakot jelenti
2023. jún. 19. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
3, szerintem is
2023. jún. 19. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne zaklató? Te beteg elméjű vagy?????

Én is fűztem anno egy csajt 2 hónapig. Egy helyre jártunk heti 3-szor és ő mindig hamarabb érkezett, legalább fél órát tudtunk mindig beszélgetni. Nyilván nem megyek oda ha nincs meg a közös szimpátia! Nyilván nem lesz második beszélgetés ha nem érzem hogy ebből lesz valami... és sokakat igenis fűzni kell, mire el megy veled randizni! Őt is csak egy kis csellel tudtam rávenni. A randi hiába sikerült jól, hamar haza akart menni, otthonról meg már szinte követelte a folytatást. Hazaviszed, hazamész - ez eddig egy óra majd irogattok és menjél vissza érte(40 perc autóút). Ehhez türelem is kell...

2023. jún. 19. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!