Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jóképű srácok életének a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű srácok életének a szex olyan hétköznapi része mint a reggeli sz*rás?

Figyelt kérdés
És nincs is nagyobb jelentősége számukra?
2023. jún. 17. 08:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
52%
19-es, 42 éves vagyok és ha nem lenne férjem, akkor is lenne szexpartnerem, nyugodtan elhiheted. :)
2023. jún. 17. 11:55
 22/32 anonim ***** válasza:
77%

10-es

Igen, sokaknak nem jut szex, akármilyen fura is ez neked. És férfiként elég, ha átlagos vagy, csendesebb életvitellel és máris meg vagy lőve. Nőként már borzalmasan visszataszítónak kell lenned, hogy ezen a szinten legyél.

2023. jún. 17. 12:25
 23/32 anonim ***** válasza:
A 21-esnek igaza van. 19-es, egy nőnek idősebb korában is jut szexpartner ugyanúgy, mint fiatalabb korában is jut. Maximum már nem pont ugyanolyan fiatal jóképű stb. férfi menne el vele. (Bár egy tényleg szép 40 éves nővel (amiből kevés van) még fiatalabb férfi is.) De ez minden emberre igaz nemtől függetlenül, ahogy öregedünk, hogy szűkülnek a korábbi lehetőségeink. De egy nőt még 60 évesen is van, aki megdugjon, ha akarja, csak már nem olyan jó pasi, mint aki 30 évesen is dugta volna.
2023. jún. 17. 13:38
 24/32 anonim ***** válasza:
80%
Igazad van, majdnem pont olyan, mint a reggeli szarás. Alig lehet megkülönböztetni a kettőt, valóban...
2023. jún. 17. 13:43
 25/32 anonim ***** válasza:
59%

10, én átlag alatt nő vagyok. Ez egy másik valóság...

Lehet, hogy nekem is lenne "kihez fordulni", csak épp olyan valakihez, aki legeslegjobb esetben teljesen semleges számomra. De nem a legeslegjobb eset a jellemző, hanem inkább az, hogy kifejezetten taszít.

Emiatt számomra pl. az az elképzelhetetlen, hogy milyen, amikor az embernek rendszeres, kielégítő nemi élete van, olyan partnerrel, akivel kívánják egymást, akár annyira, hogy majd' megvesznek a másikért, olyan jól működik a kémia, hogy kis túlzással folyamatosan tudnák csinálni.

32 éves leszek a napokban, a vágy bennem is megvolt már bőven 15 évesen, úgyhogy én közel 20 éve szenvedek a hiába ácsingózástól, és nézem végig, ahogy más nőknek játszi könnyedséggel, 0 energiabefektetéssel összejön, akkor, annyit, olyanokat és olyanokkal szexelnek, amikor, amennyit, amilyet és amilyenekkel csak akarnak.

2023. jún. 22. 18:25
 26/32 A kérdező kommentje:

25

Ezek szerint lehet, hogy ez a probléma férfiakat és nőket egyaránt érint.

És igen, szerintem teljesen más valóság szép férfiként vagy nőként élni, ezen emberek egymás számára egy rendkívül élvezetes élmény dús életet tudnak biztosítani. Természetesen önérdemen kivül, isteni szerencsének köszönhetően.

Sokat gondolkozok azon, hogy lehet aki nem születik szépnek annak más küldetése van az életben, nem a szex, szerelem, bujaság.

2023. jún. 22. 21:24
 27/32 anonim ***** válasza:
26. A szex mióta küldetés? Érteni vélem, mire gondolsz, de ez így elég bajos megfogalmazás. A szexuális túlfűtöttségből kibontakozhatnak mindenféle ambíciók, ha normális személyiséggel és tehetséggel párosul.
2023. jún. 23. 08:58
 28/32 A kérdező kommentje:

27

Értsd úgy, hogy nem azért születtek, hogy romantikázzanak, szexeljenek és habzsolnák az életet hanem tegyük fel alkossanak, segítsenek, valamilyen célt véghezvigyenek.

Persze ha megvannak ehhez a szükséges adottságok, mert ha nincsenek akkor teljesen felesleges az élet.

2023. jún. 23. 09:03
 29/32 anonim ***** válasza:
28. Ezek nagyon általános dolgok, semmi sem zárja ki, hogy valaki egyszerre tevékenykedjen ezeken az életterületeken. Értsd: ha szeretek szexelni, attól még végehzetek szociális munkát és fordítva.
2023. jún. 23. 09:14
 30/32 anonim ***** válasza:

28

Én elég kellemes arcvonásokkal születtem, szerencsés vagyok ilyen szempontból, ráadásul könnyen tanulok (már 2 diplomát összehoztam, viszonylag könnyen) de szegény családból származom. Szívesen átadnám a génállományomat annak, akinek anyuci meg apuci tudott venni egy lakást. Komolyan mondom. Nem sokra megyek vele, hogy bármikor találok pasit, viszont rengeteget dolgozom, hogy az enyém lehessen egy lakás majd úgy kb 45 éves koromra... Nem minden a külső. Ja és nem, nem fogom kitartatni magam, mert ahhoz meg túl büszke vagyok.

2023. jún. 23. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!