Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, vannak közületek, akiknek tetszenek a nagyobb, husis lányok?
Onnan jutott eszembe a kérdés (így a nyár közeledtével, lengébb ruhákba öltözve feltűnt), hogy sokkal-sokkal kevésbé szégyellősek az ilyen típusú lányok, mint mondjuk pár éve. Amúgy nincs ezzel semmi baj, csak érdeklődöm.
Ha igen, pontosan mi tetszik nektek bennük?
Egyrészt a body positive, másrészt a férfiak igényei egyre lejjebb esnek, hogy valamit kapjanak.
Az bejön, ha még formásan van valami egy lányon, de az extrém elhízás már nem.
#2 milyen az a sportos husis? Aki eljár sportolni, de utána bever 2 bigmacet fél tortával és így semmit nem ér, hogy sportol, mert úgy is kövér?
Ha az izmosra gondolsz, akinek mondjuk konditól nagy a combja, feneke, az nem husis, hanem izmos.
#5: Itt jön a képbe az, hogy valaki képtelen gondolkozni...
Valóban lehet másfele nézni, ez tök jó. Viszont a body positive egy szint felett már az egészségtelenséget reklámozza. És mit ne tudna bárki elviselni vagy miért lenne rosszmájú? Ha nem szeretem a kék színt, akkor nem tudom elviselni és gonosz vagyok? Ne viccelj már...
Felőlem mindenki jól érezheti magát, ez tök jó. Attól még az tény, hogy egyesek ezt egészségtelenül csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!