Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, vannak közületek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, vannak közületek, akiknek tetszenek a nagyobb, husis lányok?

Figyelt kérdés

Onnan jutott eszembe a kérdés (így a nyár közeledtével, lengébb ruhákba öltözve feltűnt), hogy sokkal-sokkal kevésbé szégyellősek az ilyen típusú lányok, mint mondjuk pár éve. Amúgy nincs ezzel semmi baj, csak érdeklődöm.

Ha igen, pontosan mi tetszik nektek bennük?

2023. jún. 15. 11:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem a pasik tetszése miatt van, hanem a body positivity mozgalom miatt. Sajnos azt nyomatja a média, hogy lehetsz akármilyen hájas, löttyedt tehén, akkor is képzeld szépnek magad. Ezért bátorodtak fel az utóbbi években. Inkább járnának sportolni bátrabban…
2023. jún. 15. 11:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Sportos husis tetszik.
2023. jún. 15. 11:18
 3/18 anonim ***** válasza:
54%

Egyrészt a body positive, másrészt a férfiak igényei egyre lejjebb esnek, hogy valamit kapjanak.

Az bejön, ha még formásan van valami egy lányon, de az extrém elhízás már nem.

2023. jún. 15. 11:20
 4/18 anonim ***** válasza:
22%

#2 milyen az a sportos husis? Aki eljár sportolni, de utána bever 2 bigmacet fél tortával és így semmit nem ér, hogy sportol, mert úgy is kövér?

Ha az izmosra gondolsz, akinek mondjuk konditól nagy a combja, feneke, az nem husis, hanem izmos.

2023. jún. 15. 11:23
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Senkinek semmi köze ahhoz ki hogy néz ki és ahhoz hogyan öltözik ha nem zaklat téged azzal hogy de márpedig legyél a pasija! Nézzél másfele ha valami nem tetszik, ez ennyi. A body positivity kizárólag a rosszmájú embereknek bassza az idegeit, egyszerűen nem bírják elviselni, hogy egy másik ember az ő véleményüktől függetlenül jól érzi magát a bőrében szánalmas. 😂
2023. jún. 15. 11:31
 6/18 A kérdező kommentje:
Jó, figyeljetek, én nem akartam, hogy minősítgetésbe csapjon át a dolog - csak egy egyszerű kérdést tettem fel.
2023. jún. 15. 12:03
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem, az alacsonyabb, vékonyabb jön be. Nem kérek priv.
2023. jún. 15. 12:16
 8/18 anonim ***** válasza:
59%

#5: Itt jön a képbe az, hogy valaki képtelen gondolkozni...

Valóban lehet másfele nézni, ez tök jó. Viszont a body positive egy szint felett már az egészségtelenséget reklámozza. És mit ne tudna bárki elviselni vagy miért lenne rosszmájú? Ha nem szeretem a kék színt, akkor nem tudom elviselni és gonosz vagyok? Ne viccelj már...

Felőlem mindenki jól érezheti magát, ez tök jó. Attól még az tény, hogy egyesek ezt egészségtelenül csinálják.

2023. jún. 15. 12:20
 9/18 anonim ***** válasza:
56%
Igen, valaki tényleg képtelen gondolkozni, még arra is képtelen, hogy értelmezze a kérdést ami a tetszésrõl szól és nem az egészségről. De aki csak rosszmájuskodni akar mert rosszindulatú az ilyenkor azonnal fröccsen gondolkodás helyett... 😁
2023. jún. 15. 12:37
 10/18 anonim ***** válasza:
51%
#9: Attól, hogy mantrázol egy szót (rosszmájúság), még nem lesz igazad.
2023. jún. 15. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!