Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megkérdezzem a csajtól hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdezzem a csajtól hogy most akkor hányadán állunk?

Figyelt kérdés

Szokás szerint elkezdtünk ismerkedni,egy idő után volt randi is,csók is.

Mindketten sokat tettünk hogy megismerjük egymást.

Egy idő után fura lett a viselkedése,keveset keresett.

Mondta hogy kapcsolatot akar.

Aztán most olyanokat posztol Insta sztoriba őt nem szereti senki és nem kell szerelem

Most akkor rákérdezzek hogy tulajdonképpen mit akar tőlem?

2023. jún. 13. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen.
2023. jún. 13. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Én hagynám, mert komplexusos és éretlen. Nem kérdeznék semmit.
2023. jún. 13. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Nem lehet, hogy úgy érezte, te nem akarsz kapcsolatot? Mert ez az egy "idő után" kifejezés nem túl bíztató egy kapcsolat kiépítése során. Aközött, hogy volt csók és aközött, hogy fura lett, mennyi idő, mennyi és milyen találkozó telt el?

Nekem az jön le abból, amit írtál, hogy nem fejlődött a dolog semerre.

Amúgy, ez a netre kiteszem a szenvedős idézeteket, posztokat gyerekes és rém szánalmas szerintem.

2023. jún. 13. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Keveset keresett? Te kerested? Én nem szoktam semmit instán posztolni, de akkor voltam ilyen bizonytalan, amikor a pasi, akivel ismerkedtem és nagyon tetszett, néha napokra eltűnt, majd előkerült. Jól éreztük magunkat együtt, de két hónap után pont ott tartottunk, mint a harmadik randin. Nem haladtunk semerre, nem mélyült a kapcsolatunk. Nekem ennél sokkal jobb volt a szingli élet. Akkor nincs senkim, nem várok senkire. Én ezt a kapcsolatot szépen elengedtem.

Gondold végig, hogy vajon miért nem volt jó neki! Ha érdekel, akkor írj rá, hívd fel, kérj randit, udvarolj! Vagy ha nem ér ennyit, akkor kívánj neki minden jót és lépjetek tovább!

2023. jún. 13. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Ez függ attól is, te mennyit kerested. Jobb lenne tisztázni, hányadán álltok, de ha úgy érzed, nem adtál okot erre egyáltalán, akkor nem biztos, hogy erőltetném a dolgot. Nem szimpatikus hozzáállás, hogy a neten nyafog, ahelyett, hogy megbeszélné az illetékessel a baját
2023. jún. 13. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez valami tobbszoros felreertes.
2023. jún. 13. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!