Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek megvetendő/gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvetendő/gáz, ha 19 éves lány létemre egy 15/16 éves fiú tetszik?

Figyelt kérdés

19 vagyok, ő nemsokára 16. Anyukám baráti köre által ismerjük egymást és a nyáron elég sok időt fogunk ezáltal egymás társaságában tölteni. Rendesen még nem beszéltünk nagyon sokat, csak pár szót, de az egyből lejött, hogy sokkal érettebb gondolkodású a korabelieknél. Tett egyébként pár utalást hogy szívesen megismerne jobban, bár nem ilyen egyértelműen, de úgy érzem, szimpik vagyunk egymásnak. Ti mit tennétek a helyemben?

Őszintén volt már elég fium es csalódásom, nem megyek falnak ha nincs sok eselyem vele lenni, de azert foglalkoztat a kerdes. Gondolom setalunk majd a nyaron, meg dumalgatunk amig anyukaink egyutt lesznek, de nem tudom hogy viszonyuljak hozza. Engem nagyon is erdekel, de felek, hogy fajdalmat okozok neki es tul erett vagyok hozza.

2023. jún. 13. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
A 16 eves fiu valahol 13-4 eves szinten van agyilag egy alapbol vele egykoru lanyhoz kepest , itt nem arra gondolok , hogy nem tud ertelmesen viselkedni vagy ilyesmi, de lelkileg meg nagyon nem egy szinten vagytok illetve viselkedesben sem .. ez csak akkor lenne érezhető ha már 2-3 hónapja együtt vagytok.. az ő korában nagyon magas a szexuális vágy tehát napi szinten lehet 4-5 xör is lerendezne viszont azok ilyen 5 perces menetek lenenek .. Szerintem nem fog mukodni , de te tudod.
2023. jún. 13. 14:37
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Hát már meg se haragudj, de idősebbet már nem tudsz keresni? Gyerek még!
2023. jún. 13. 14:45
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Elég gáz 🤭😂😂
2023. jún. 13. 14:49
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Gyerekek vagytok mind a ketten, nem gáz.
2023. jún. 13. 14:58
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Életkor szempontjából nincs ebben semmi. Ismerd meg, hogy mennyire érett.
2023. jún. 13. 15:26
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Még kisgyerek, hagyd!
2023. jún. 13. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

"nem tudom hogy viszonyuljak hozza. Engem nagyon is erdekel, de felek, hogy ..."

Ne félj semmitől. Hogy olyan "férfi"-e, amilyenre vágysz és amilyennek őt képzeled, majd az ismerkedéssel kiderül. Mindenesetre bízd rá a kezdeményezést, játssz tiszta lapokkal, és mindig csak abba menj bele, ami neked jó és megfelel.

2023. jún. 13. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

Ebben a korban még lehet aggályos, de majd kiderül.

Én is 3 évvel idősebb vagyok a páromnál, de ő 18 volt, amikor összejöttünk. Ebben a korban pár év alatt is történhetnek drasztikus változások.

2023. jún. 13. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
Ha ennyire tetszik, várd meg, míg kijárja a gimit.
2023. jún. 13. 16:43
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem gáz. De ugye ilyenkor látszik, hogy a fasziknak mi mindent elnézünk.
2023. jún. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!