Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit láthat bennem ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit láthat bennem ?

Figyelt kérdés
Van egy srác egy ideje már bejár a pékségbe,ahol dolgozom. Eleinte nem igen szólt semmit aztán elkezdett velem beszélgetni. Utána mikor bejött,akkor minden alkalommal elmondta,hogy milyen csinos vagyok ma. Igazából nagyon helyes a srác. Viszont nemigazán értem,hogy miért nekem udvarol. Kicsit fura ez nekem. Azóta beszélgetünk is meg azért keres is. Nem tudom elhinni,hogy egy ilyen jóképű srácnak én bejövök
2023. jún. 12. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom, megtetszett neki a kisugarzasod, kedvesseged, mosolyod, stb.

Nem lattal meg soha olyan part, atlagos kinezetu no es jokepu, helyes ferfi?

2023. jún. 12. 23:09
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Miért ne jöhetnél be?

Ne becsüld le magad.. gondolom szimpatikus vagy számára. Ha ő is szimpatikus akkor ismerkedjetek.

2023. jún. 12. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Ki te itt most kérdést feltevén eme oldalon hagyd el ezt a fertelmet és inkább vele beszélgess :D nem kell elhinni semmit csak csináld meglásd jó lesz.
2023. jún. 12. 23:20
 4/11 anonim válasza:
100%

Örülj neki.

Ne légy kishitű, hidd el, ha így viselkedik, tetszel neki.

Ne rontsd el a dolgokat, ha esetleg elhív valahová, azzal, hogy nem hiszed el magadról, hogy tetszel neki.

2023. jún. 12. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Valóban ne legyél kishitű. Plusz kajával látod el és (legalábbis én tapasztaltam) tud az egy kellemes, pozitív élmény lenni a férfiaknak:D
2023. jún. 13. 07:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazából elég bizonytalan vagyok,mert eddig jól ment minden vagyis beszélgettünk meg ilyenek a héten mondta is,hogy mi lenne,ha beülnénk valahova egy üdítőt meginni vagy valamit enni. Nagyon örültem ennek,de most 2napja olyan fura. Alig ír meg nem is tudom. Ma is nagyon keveset írt pedig fent volt egésznap. Szóval én úgy érzem,hogy ennek az egésznek annyi is lesz,mert ahogy észrevettem nem akar velem kommunikálni. Gondolom azért néha néha ír,hogy ne bántson meg,de nagyon úgy vettem észre,hogy nem akar velem beszélni.
2023. jún. 17. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akar beszélgetni veled, akkor hagyd.
2023. jún. 17. 20:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
de az is lehet, hogy nem nagyon szeret írni. Ha valamikor meghív, egyezzetek egy időpontot, aztán megismeritek egymást..
2023. jún. 17. 20:58
 9/11 A kérdező kommentje:

De amúgy nagyon durva. Ugye egyszer talalkoztunk munka után is és amúgy jól elbeszelgettünk. Mostmeg már be se jön. Sőt én úgy vettem észre,hogy a munkatársát küldi be,hogy megnézze ki dolgozik éppen. Aztán tök durva,mert ha én dolgozok,akkor inkább kerülő úton megy el.

Én nem értem ez. Nagyon kerül engem pedig semmi olyan testi kontaktus se történt köztünk. Sőt még abban a fázisban se voltunk,hogy azt mondjam,hogy ebből lesz valami. Nem is ismerjük egymást. Én úgy vagyok vele,ha valakivel megismerkedett vagy valami akkor nem gáz mert na köztünk nem volt semmi. De ő nagyba kerül engem és nem értem mi miatt

2023. jún. 19. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, velem is volt hasonló, de sajnos hasznosat nem tudok mondani. Maradjunk annyiban, hogy a pasik sokszor furák:D
2023. jún. 19. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!