Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi van velünk?
Figyelt kérdés
Több 3 hete keztünk el beszélgetni én 19L vagyok, ő pedig 22.
Szerdán találkoztunk,eléggé féltem a talitól,beszélgettünk meg minden,utána megcsókolt.
Én nem utasítottam vissza,később kézen fogva sétáltunk,aztán búcsúzáskor hosszú csókkal távoztunk.
Nem gondoltam volna,hogy így lesz első talin.
Aztmondta,nem bánt meg semmit és,hogy tetszek neki,én is ugyan ezt mondtam.
Viszont nem lehet,hogy kicsit hamar történt ez?
Nem járunk még,de minden nap folyamatosan beszélünk.
Mit gondoltok tényleg bejöhetek neki?
2023. jún. 10. 11:35
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg igen, és nincs ezzel baj. Ha te is szeretnéd akkor találkozz vele újra és ismerjétek meg egymást jobban.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is ismerd meg jobban, találkozzatok annyit, amennyit lehet Aztán majd alakul.
6/6 A kérdező kommentje:
Srácok,rátaláltam erre a kérdésemre :')
Hát ez elég offosra sikerült,már rég nem beszélünk,egy nagy f*sz,kiderült végül😅
Fura látni milyen kis szerelmes voltam,már nevetséges igazából az egész
2023. nov. 10. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!