Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozgatok egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozgatok egy lánnyal, beszélgetünk már elég sokat, jó barátok lettünk, most kicsit hanyagoltam, erre pár nap után felhívott, beszélgettünk, a végén mondta hogy nagyon jó volt hallani a hangom, ez jó jel?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 20:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Csak barátilag mondhatta, vagy esetleg jelzés hogy hiányol, és lehetne több is?
2023. jún. 9. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez igazából addig nem fog kiderülni, amíg nem lépsz. Mindenesetre jó jel. Hívd el valahova kettesben találkozni, aztán majd alakul.
2023. jún. 9. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek akár jó is lehet, szóval randira vidd el
2023. jún. 9. 20:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Kicsit félek lépni, nem vagyok egy nagy csajozós dumagép, mert egyszer már mondta pár hónapja, hogy csak barátként néz rám. Ezért nem értem, nem tudom, tanácstalan vagyok. Holnap találkozunk, nem tudom rákérdezzek e. Ha csak barátként kezel, akkor a barátságnak vége ha rákérdezek?
2023. jún. 9. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Ezt inkább mindig a férfi szokta a nőnek mondani. Legalábbis nekem mindig férfi mondta, sosem nő. Számomra ez furcsa.
2023. jún. 9. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy lány az illető?:D
2023. jún. 9. 21:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Persze, hogy lány! 100%

Hát itt akkor fordított a helyzet:D

2023. jún. 9. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
7 Azért légy óvatos, manapság sosem lehet tudni:DD
2023. jún. 9. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

ha korábban elmondta hogy csak barátnak tekint, akkor ez nem jelent semmit.

szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot... részéről lehet hogy ez barátság, de te nem így tekintesz rá, így ez csak fájdalmat fog okozni neked.

2023. jún. 10. 00:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Nincs érzelem még részemről, viszont én nem igazán keresem őt, ő viszont mindennap hív vagy ír. Amúgy nincs nagy távolság közöttünk, egy városban lakunk, találkozni is szoktunk! Csak az a fura, ha nem érdeklem miért keres folyamatosan? Azt mondta már hogy jóképű pasinak tart! Szóval ezért nem értem, barát vagyok, de jó hallani a hangom, meg hiányzok neki. Szóval... Ja és 24 éves, tehát nem 14!
2023. jún. 10. 07:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!