Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos attol tartani, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos attol tartani, hogy a tul hosszu elso randik miatt gyorsan kifogynank temakbol?

Figyelt kérdés
Vagy ha valakivel nagyon jol erezzuk magunkat es minel tobb idot szeretnenk egyutt tolteni, beszelgetni, megvan a kemia es osszhang, akkor nem kell tartani ettol?
2023. jún. 5. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
12 éve vagyok együtt a párommal. MÉg nem fogytunk ki a témákból.
2023. jún. 5. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első randin még tuti nem fogytok ki a témából.
2023. jún. 5. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami a megjegyzésekben írtál az a valid opció.
2023. jún. 5. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha passzoltok, akkor évek múlva se fogtok kifogyni a témából, akkor se, ha minden nap beszéltek.
2023. jún. 5. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Pont erről szól a randizás időszaka.

Ha nincs meg azbösszhang, akkor nem kell erőltetni.

Amúgy a kémia még meg lehet attól, hogy amúgy nincs bennetek semmi közös. Ilyenkor érdemes csak szex típusú kapcsolatot kezdeményezni.

2023. jún. 6. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Régen én is féltem ettől. Most már úgy hívok fel egy nőt, hogy egy másodpercig sem gondolkodom, hogy miről fogok beszélni. Ugyanígy megy ez randinál is.

Ha érdekel, akkor felhívom, elhívom.

Csak akkor van gond, ha a lány nem érdeklődik irántad. Vagy nem beszélgetni akar, hanem vallatni. De ilyen esetekben legalább kiderül, hogy nagyon nem passzolunk egymáshoz.

2023. jún. 7. 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!