Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok már mai gyerek és sajnos ismét párkeresés előtt állok, van esélyem?
Véget ért egy 2 éves kapcsolatom, ahol a lány szakított velem).
A fő problémám a szakítással azon felül, hogy véget ért, azon kívül az önbizalmam romokban hever, a szakításba nem szeretnék belemenni, így alakult, ez van, majd szépen lassan túl leszek rajta, de a kapcsolat lezárása előtti napokban kaptam az ívet rendesen a volt barátnőmtől, hogy kevés vagyok, nem vagyok elég sportos stb..
A kérdésem főként az lenne, hogy egy ilyen testalkat (linkeltem) valóban esélytelen-e ismerkedésre ..
Egyáltalán van-e még remény ennyi idősen ismerkedni..
35/F
Köszönök minden eddigi választ, akár negatív, akár pozitív volt.
A szakítás természetesen nem ezért volt mert kevésnek tartott volna, távkapcsolat és nem jutottunk el az összeköltözésig sajnos, én Ausztriában, ő Németországban él, azt vallottam, hogy majd sikerül előbb utóbb aztán egyik pillanatról a másikra megszakadt, majd túl leszek rajta, bár a sors fintora, hogy még 18 évesen is kevésbé viselt meg a szakítás mint ennyi idősen, ezt be tudom annak, hogy nagyon szerettem ezt a lányt, ő viszont nem volt hajlandó tovább várni.
A végén kaptam tőle érdekes megjegyzéseket, férfiasságot illetően és stb, ami azért vicces mert az első nő volt az életemben aki ilyennel a lelkembe gázolt, annak ellenére, hogy érte tettem eddig a legtöbbet, van ilyen :)
Ebből is felállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!