Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom miért hasonlítja magát Leonardo Dicapriohoz?
Figyelt kérdés
Szóba került, hogy van egy 30 éves ismerősöm, aki szingli, és ezt írta rá:
Legszívesebben felrúgnám nőként.
28L
2023. máj. 25. 11:28
11/26 anonim válasza:
A fotón kimenő üzenetek láthatók. Aki ezt a képernyőfotót készítette az írta ezeket az üzeneteket, nem pedig kapta. Jobboldalon vannak
és a pipákból is látható, az az írónál mutatja hogy megérkezett és olvasták.
12/26 anonim válasza:
Joga mindenkinek van véleményhez, neked meg jogod van ahhoz, hogy egy ilyen alpári, rosszindulatú, egoista gyökérrel megszakítsd a kapcsolatot.
13/26 anonim válasza:
10. A 6-os vagyok. Teljesen egyetértek veled. Akkor nincs köztünk nagy nézetkülönbség.
14/26 anonim válasza:
Te írtad az üzeneteket, te vagy az, aki válogat és lehet a barátnőd felkapta a vizet azon, ahogy vélekedsz a nőkről és itt vársz véleményeket, ami a te hasznodra malmoznak majd megmutatod neki, vagy csak egy troll vagy, aki unatkozik.😂🤣
15/26 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vel :D
Majd rájön, hogy nem lesz nője. FŐleg 20 éves.
Esettleg kérdezed meg, hogy Leo hírnevét, sikereit és pénzét is nyújtani tudja-e, mert anélkül nem fog neki menni.
16/26 anonim válasza:
Amúgy a mellékelt kép kamu, szerkesztett, a kérdező meg nem 28 éves nő, hanem egy incel.
17/26 anonim válasza:
#15 sok pasi igényei vannak azon a szinten, csak amit nyújtani tudnak, nincs a közelében sem :D
18/26 A kérdező kommentje:
Jóvan lebuktam. Összevesztem az asszonnyal, mert megmondtam neki, ha nem viselkedik le fogom cserélni egy fiatalabb évjáratúra.
2023. máj. 25. 13:17
19/26 anonim válasza:
Nincs is asszonyod, incelke 🤣🤣🤣🤣🤣
20/26 Appassionato2022 válasza:
#18: Ehhez a keret tortenethez se illenek az uzik szerintem. Nem akarod leirni a teljes igazsagot? Kinek irtad es miert? Ugy tunik mintha Te, fiukent egy havernak menoztel volna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!