Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye nem en vagyok a gyoker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem en vagyok a gyoker ebben a helyzetben, amiert igy gondolom ezt?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lannyal, akivel tarskereson futottam ossze es nagyon magyarazta, hogy komoly kapcsolatot keres, de kozben elvezi, hogy most azt csinal, amit akar, mert egy 7 eves kapcsolata ert veget kb. fel eve, amit kb. vegig "bezarva" elt, mert alig mentem valahova. Ugy tunt sokaig, hogy komolyan erdeklem, de annyira betablazza minden napjat, hogy ossz-vissz 2x tudtunk talalkozni 3 het alatt es a 3.-at is kb. 3 het mulvara akartam volna megbeszelni. Felmerult egy korabbi idopont is, ami azert nem lenne jo, mert hogy a munkatarsaval menne vasarolni. Szokimondo, szoval ha nem erdekelnem, akkor nem hiszem, hogy azt ne mondana meg, de az felcseszett, hogy heti 1 talalkozot nem tudunk osszehozni es ilyen semmilyen programok is elorebbvaloak. Erre nem lehetne igy semmit se epiteni, de kozben meg keresett eddig rendszeresen magatol is, szoval nem tudok kiigazodni rajta.
2023. máj. 23. 12:16
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
79%

Minőségi idő, csak ennyit mondok.

Neked nincs vele ilyen.

Hagyjad.

2023. máj. 23. 12:17
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Ez a nő most fogja kiélni magát igazán.

Ha együtt lesztek agyára fog csalni. Mert megízleli most, hogy milyen amikor két perc alatt 200 pasi ír rá valamilyen felnyalós szöveggel.

Szerintem nem őt keresed.

2023. máj. 23. 12:20
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

"de kozben elvezi, hogy most azt csinal, amit akar,"

Ez ugye tudod mint jelent?

Mennyi idős? 23?

2023. máj. 23. 12:24
 4/14 A kérdező kommentje:
#3: 28, de fejben szerintem egy 10-el vissza van maradva.
2023. máj. 23. 12:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
te nyomnád a gombot, ő meg csak úgy el szeretne lenni. nem érdemes rá energiát pocsékolni.
2023. máj. 23. 12:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tud heti 3-4x időt szakítani találkozóra, arra én már nem pazarlom az energiát. Volt nekem is pár köröm ilyen nagyon elfoglalt, heti 1-szer ráérős emberrel, semmi értelme. Nemhogy 3 hetente ráérős, hagyjuk már🤣 Szerintem az ilyeneknek vagy más is van képben, vagy ha ennyire elfoglalt, akkor ne akarjon kapcsolatot, mert ahhoz minőségi idő kell, ahogy az első is írta.
2023. máj. 23. 12:40
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Rommá fog csalni csak. Valszeg ömlenek hozza az udvarlok és minden második nap más fasz van benne
2023. máj. 23. 12:46
 8/14 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Az embernek arra van ideje amire szán (jó, munkaidőben nem feltétlenül). De ez jól mutatja hogy hol helyezkedez el a fontossági sorrendjében.
2023. máj. 23. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gyökér, egyetértek veled. Ha nem egyezik az elképzelésetek, akkor elég nagy szenvedés lesz, még ha szimpatikusak is vagytok egymásnak. A hölgynek el kell dönteni, hogy akar-e párkapcsolatot valójában vagy sem, mert így csak rabolja a másik ember idejét.
2023. máj. 23. 13:25
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

Nyilvanvalo, hogy neki jelenleg nem olyan fontos, hogy szorosabbra fuzze a szalakat. Ha tudsz varni, adj neki idot, ha nem tudod elfogadni ezt, akkor hagyd.

Het ev utan en is odafigyelnek, hogy ne ugorjak rogton a kovetkezo ferfi karjaiban, hanem kielveznem a szingli-szeru eletet.

Amugy a baratommal az elejen honapokig heti egyszer, max ketszer talalkoztunk.

2023. máj. 23. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!