Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek adna még esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adna még esélyt miután többször le kellett mondjam a randikat?

Figyelt kérdés

Tavaly tavasszal kezdődött minden, amikor ráírtam egy nőre aki régóta tetszik (nagyjából ismerjük egymást, pár utcányira lakunk egymástól). Minden jól alakult, de az első randit le kellett mondanom, de ezt bepótoltuk egy héttel később. A második és harmadik randit is le kellett mondanom az utolsó pillanatban mert a szüleim kitaláltak egy halaszthatatlan családi programot (velük élek még). Ezután a nő írta, hogy hagyjuk, mert látja nem igazán fontos nekem.

Aztán ősszel ismét úgy alakult, hogy más ok miatt beszéltünk és sikerült még egy esélyt kiharcolnom. Találkoztunk, majd ezután még egyszer. Heti egy randira tudok ráérni a munkám miatt. Következő alkalomnál aznap délelőtt írt a randival kapcsolatban, én meg írtam, hogy a haverjaim most hívtak és ha nem gond inkább oda mennék mert rég találkoztam velük. Erre kiakadt, hogy neki is lenne más programja de ő mindig tartja magát a megbeszéltekhez, és ne játszak már az ő idejével, illetve úgy látja nem tanultam a tavaszi esetből. A fejemhez vágta azt is, hogy most már egyértelmű a számára, hogy nem egymást keressük, főleg hogy a randi előtt egy órával mondom le ilyen indokkal.

Ezután én párszor írtam neki de egyszer sem válaszolt, csak megnézte vagy annyi sem.

Tegnap raktam ki történetbe képet és láttam, hogy ő is megnézte. Arra gondoltam, hogy ismét megpróbálom nála, hátha adna esélyt ha már megnézte a történetemet és az ismerősei közül sem törölt ki. Nagyon szimpatikus nekem, nagyon tetszik azóta sem találkoztam hasonló nővel.

Mi a véleményetek?

35F

2023. máj. 19. 09:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén! Teljesen jogosan akadt ki. Ilyet nem csinálunk, hogy megbeszéltek valamit, majd előtte nemsokkal lemondod, mert a haverjaiddal találkozol főleg úgy, hogy már az előzmény se volt túl bizalomgerjesztő.

Nekem is az lenne az érzésem, hogy csak szórakozól.

Remélem továbbra sem ír vissza neked.

Majd megtanulod, hogy tartani kéne magad a megbeszéltekhez, vagy ha ennyire nem érsz rá akkor ne randizz.

2023. máj. 19. 09:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsd meg: Te örülnél, ha kevéssel a randi előtt lemondaná, mert rég látta a barátnőit, és már a százezredik elpasszolt alkalom lenne? Hol a szülők, hol a barátok, hol ez, hol az. Ha mindenki ki van pipálva, még a futó ismerős is, akkor jöhetnél te.
2023. máj. 19. 09:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kétszer előfordulhat, hogy valami fontos jön közbe, de ennyi alkalom után biztos hogy én sem foglalkoznék veled.
2023. máj. 19. 09:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vagy 35 éves, mentálisan még 20 sem vagy. Ne csodálkozz, ha így is kezelnek. Nőjj fel!
2023. máj. 19. 09:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mar nem tudom, hogy miert nem tanultal belole. Nem vagy veletlenul fogyatekos?

Jogosan akadt ki, a megbeszelt idopontot nem szoktunk lemondani.

2023. máj. 19. 10:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon szimpatikus nekem, nagyon tetszik azóta sem találkoztam hasonló nővel."

- Jesszus, hogy bánnál vele, ha nem tetszene ennyire? Még egy nemszeretem kollégát se szívatok így, nemhogy azt, akitől akarok valakit. Tegyél rendet a fejedben, és utána barátnőzz, mert ez így ultragáz, ezt a nőt pedig hagyd békén! Az a csoda, hogy miután a 2-3. randit lemondtad, mert a hirtelen kitalált családi programhoz anyucinak ugrottál, még adott egy esélyt, de bakker, hogy nem szégyellted magad így lepattintani a haverjaid miatt azok után, hogy előtte már ennyiszer világba szívattad?!

2023. máj. 19. 12:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaza volt hogy offolt.

35 évesen ketyeg az órád ember, egyre kevesebb az esélyed hogy gyerektelen normális nőt találj.

Ilyen helyzetben nem anyádék vagy a haverjaid a prioritás.

2023. máj. 19. 14:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne írj neki hogy megint lemondd.
2023. máj. 19. 15:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén és nőj fel!
2023. máj. 19. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem meg írd meg neki, hogy bánod, hogy ennyire hülye voltál és miután körbejártad a világot, rájöttél, hogy rajta kívül nem érdekel senki más. Nen tudhatjuk. Hátha meg tudod hatni egy őszinte!!! vallomással. Csak írd le, hogy mit érzel! Minél hamarabb. Ha arra sem válaszol, netán letilt, akkor ez van. Itt a vége. Csak azt tudd, hogy ha véletlenül még ad is esélyt és hajlandó találkozni veled, akkor ő legyen a prioritás, nem anyád, meg a haverok. Randit csak akkor mondunk le, ha ég a ház, vagy leszakadt a fejünk. Ha mindenki fontosabb, akkor a szemedben ő a sor végére sorolja majd magát. És mivel senki nem szeret a sor végén állni, el fog küldeni a fenébe és talál olyan férfit, aki akkor is találkozik vele, ha jönnek a barátai, vagy épp az anyja szólt, hogy fogytán a fekete bors, hozzon egy zacsival a Tescóból.
2023. máj. 19. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!