Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nektek vonzó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek vonzó vagy inkább taszító egy olyan nő aki mindenkire mosolyog, és mindenkivel kedves?

Figyelt kérdés

Tehát a környezetében mindenki szereti, mindenkivel kedves, hamar le lehet venni a lábáról, szeret a másik kedvében járni.

Az a tipikus nagyon aranyos, nagyon cuki nő. Mondhatni bájos.

Ha a kiszemelt nőnek ilyen lenne a kisugárzása, az pozitív, vagy inkább negatív, mert zavaró hogy mindenkivel nagyon kedves?

2023. máj. 15. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Akik azt írják, hogy álarc, meg számítás, azoknak mondanám, hogy a mosoly látszik, ha mű. Nem kell mindenkit szeretni, de kedvesnek lenni más emberekhez jó dolog. Ha valaki nem tud, vagy nem akar mindenkivel kedves lenni, akkor nem kell erőltetni. De magatokból kiindulva, hogy nektek ez nem megy, ne ítéljétek már el azokat, akiknek nem esik nehezére más embrekre mosolyogni.

De még a kedves embereknek is van Achilles sarkuk, legalábbis nekem van. Bevallom, utálom a sznobokat.

2023. máj. 15. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton ha valaki ennyire kedves, és tényleg mindenki szereti őt akkor van valami bibi.

Én hasonló voltam, mindenféle hátsószándék nélkül. Egyszerűen a személyiségem része az, hogy kedvességet sugárzok, mosolygok, jó benyomást keltek. Sajnos elégszer kihasználták, így már csak azzal vagyok ilyen akiben megbízom.

De egy jókedvű, mosolygós nő mindig vonzóbb lesz egy férfi számára mint egy depis.

2023. máj. 16. 00:12
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Ha egy ilyen szangvinikis típus, akkor az nekem az ideálom.

MBTI besorolásban ők a

Pure Temperaments:

Sanguine –> ESFP

Mixed Temperaments (Predominant-Secondary):

Sanguine-Phlegmatic –> ENFP

Sanguine-Choleric –> ENTP

Sanguine-Melancholic –> ESFJ

A domináns, kolerikus típusú extrovertáltakat nem tűröm meg. Ők egészen biztosan csak érdekből vesznek fel ilyen nyájas álarcot. Ezek a szangvinikus típusú extrovertáltak pedig emberszeretetből. Imádják a társaságot. Bár többnyire csak felszínesen bánnak az emberekkel, de ez nem szól senki ellen, nincs mögötte érdekük. Egyszerűen csak azok a típusok ők, akik imádnak mindenkivel jóban lenni, mindenkiről tudni valamit, hogy jól vannak-e, mit csinálnak, stb... tehát náluk a mosoly nem álarc, hanem a valódi öröm jele, hogy emberek társaságában lehet. Őket ez tölti fel.

Szóval általában ők a buli motorjai, ők a nagy sztorimesélők, stb...

Nyilván sok hátránya is van az ilyen személyiségnek... összeillés kérdése.

A mosolygós, nyitott, kommunikatív személyiség vonzó lesz az emberek számára. Akik a személyiségük miatt ilyenek, azok pedig azt is tudják, hogyan legyenek jók ebben.

2023. máj. 16. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!